Нічний зволожувальний крем для тіла та обличчя: збережіть вашу молодість

26 Грудня 2023, 11:44
фото ілюстративне Реклама 164
фото ілюстративне

Уночі шкіра людини, як і весь організм, відпочиває та проходить процес своєрідного переродження. Саме цей час вважається найбільш сприятливим для регенерації та живлення.

Клітини дерми потребують інтенсивного зволоження, оскільки, перебуваючи в горизонтальному положенні, верхні шкірні покриви втрачають багато вологи. З іншого боку, нижні шари, навпаки, перенасичуються нею. Запобігти такому дисбалансу допоможе створений брендом CeraVe зволожуючий крем, основна мета якого — тривале зволоження тонкої сухої шкіри обличчя та всього тіла.

Чому саме цей крем?

Найважливіша перевага цього засобу — корисні кераміди для шкіри, які присутні у складі в трьох видах: 1, 3, 6-ІІ. За своєю формою вони повністю відповідають особливостям керамідів, що дає змогу живити шкіру з максимальним засвоєнням. Окрім цих елементів, до складу крему входить також і гіалуронова кислота, за допомогою якої відбувається тривале збереження живильної вологи.

До найважливіших особливостей дерматокосметики CeraVe можна уналежнити:

  • можливість використання на сухій та занадто сухій шкірі всього тіла й обличчя;

  • потенціал застосування на атопічній шкірі;

  • створення захисту для дерми від факторів зовнішнього середовища;

  • надзвичайно насичену та добре збалансовану формулу корисних та живильних елементів;

  • відсутність віддушки та інших шкідливих речовин, які можуть викликати алергічні реакції;

  • рекомендацію до використання дорослими та навіть дітьми від 3 років.

Косметологи та дерматологи радять здійснювати догляд за шкірою за допомогою цього крему в поєднанні з іншими засобами бренду — в такому випадку остаточний результат буде просто дивовижний.

Корисні технології

Крем можна придбати розфасованим у тюбики по 52 мл, запаковані в картонну коробку. Розробники застосували при виготовленні сучасні технології, якість та безпека яких підтверджені відповідними сертифікатами. Технологія МВЕ забезпечує інкапсулювання керамідів, що передбачає їхнє повільне вивільнення надалі. Наявність вітаміну В3 дозволяє знімати подразнення та заспокоїти шкіру. 

Засіб наноситься на шкіру обличчя та шиї. Його розподіляють по поверхні м’якими круговими рухами до повного всотування. Ніжна консистенція крему передбачає повне засвоєння шкірою без необхідності забирати залишки серветкою.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024