Біля озера Озюрко посадили плодові дерева

25 Квітня 2018, 10:27
4054

На території озера Озюрко відбулась молодіжно-спортивна акція. Тут посадили саджанці плодових дерев. 

Цей захід відбувся з ініціативи відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації та районної громадської організації «МОЛОДЬ ПОРЯД».

Участь у ньому взяли досить багато небайдужих громадян. 

Приємно відзначити, що волонтерство стає частиною культури і свідомості наших краян.

Організатори акції сподіваються, що саджанці приймуться і згодом радуватимуть відпочиваючих своїми плодами.
Вони також звертаються до жителів району з проханням виявити повагу до праці учасників акції, а також при можливості поливати саджанці!!!

 

2

2

 


 

Коментарі
25 Квітня 2018, 15:35
Молодці! Особливо цей маленький громадянин.
25 Квітня 2018, 17:27
Про те що посадили добре. Але це озеро має стати в майбутньому окрасою, рекреаціним пунктом тому навколого нього слід садити гарний набір фойників, кущові, високорослі типу кримських кипарисів і так далі. По те що у тих місцях плодові не дуже добрий почин. Про те як кому заманеться.
25 Квітня 2018, 18:51
А як кому заманеться, то хай посадить чинар, сикамор, баобаб чи пальми і фойників багато-багато.
26 Квітня 2018, 00:19
Ну так, нехай насадять багацько фойників, а тоді будуть мати йолки на Новий рік! Бо ті дуби та інші твердолобі, пардон, твердолистяні насадження вже всім впоперек горла, вони скрізь куди не кинь камінь - в лісі, в "рекреаціних" пунктах - себто у владі, на сайті та деінде... Садять, що у кого під рукою/по карману і що кому заманеться, а потім пишуть ))
26 Квітня 2018, 01:03
Маячня.... Ось достовірна інформація: біля озера Озюрка щодня по-варварськи вирізають ліс цілими масивами. А ця стаття повна показуха-заказуха для сліпої та байдужої громади. <br/>Рекомендую поїхати і на власні очі побачити що натворили ....<br/>Ось така х.... малята.
26 Квітня 2018, 14:42
Сотню зрізали три посадили, а шуму на весь базар. По тій алейці про яку говорять сто метрівка або біганка. По тій алейці позрізали по-чорному. Тільки запитаємо усіх хто його ріже по-чорному і куди цей лісоматеріал дівається, якщо не в Воєгоще то тут зовсім рядом. У Воєгоще напевно скоріше не везуть оскільки там-тешній люд дуже скоса дивиться на такі речі. Залишається сусід який й навалив лісу достобіса. Коли вже прийде господар на цю землю який тільки за порубану ліщину може затропорити до буцегарні. Але усім до ж..и.
26 Квітня 2018, 21:12
З тієї ліщини, як з цапа молока. Жив колись такий чолов&quot;яга Павленко, який 45 років життя посвятив селекції фундука (ліщини) та так практично і не досяг великої врожайності, хоча сорти фундука створив.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024