Бузаківським школярам розповіли формулу вибору професії

29 Квітня 2018, 12:26
1851

Провідний фахівець з профорієнтації Камінь-Каширського районного центру зайнятості провела профорієнтаційні заходи в загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня села Бузаки для учнів 8-11 класів.

Фахівець ознайомила школярів зі світом професій та їх класифікацією, правилами вибору професії, формулою вибору професій «Хочу. Можу. Треба». Вона також розповіла про основні помилки під час вибору професії. Адже, це один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства. Важливо, чим більше захоплень та інтересів, тим більше буде можливостей для вибору. Багато дітей захоплюються однією сферою, важливо спробувати більше.

Фахівець з профорієнтації, проінформувала старшокласників про послуги служби зайнятості, актуальні професії та вакансії на ринку праці.

Випускникам запропонували пройти профорієнтаційне дистанційне тестування на сайті Державної Служби зайнятості, для того, щоб вибрати саме ту професію, яка найбільше відповідає їхнім уподобанням, здібностям, можливостям, знанням, інтересам, прагненням, умінням та складу характеру.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024