Учень Камінь-Каширського ліцею №1 виграв смартфон у Всеукраїнському освітньому проєкті

01 Лютого 2024, 19:33
Учень Камінь-Каширського ліцею №1 виграв смартфон у Всеукраїнському освітньому проєкті 411
Учень Камінь-Каширського ліцею №1 виграв смартфон у Всеукраїнському освітньому проєкті

Учень Камінь-Каширського ліцею №1 імені Євгена Шабліовського виграв смартфон у Всеукраїнському освітньому проєкті.

Вчитель початкових класів Мирослава Грищук разом з учнями 3-Д класу долучилися до конкурсу за темою "Зимові свята!", який відбувся в рамках проєкту «Всеукраїнська дитяча ліга QUIZ», - пише сайт громади.

За креативність, творчий підхід, наполегливість, старанність дипломами нагороджено Дяк Анну, Сидорчук Яну, Локацьку Христину. Головний приз, смартфон, дістався Ігорю Ходаковському. 

Вручити телефон та привітати з перемогою учасників конкурсу у Камінь-Каширський ліцей №1 завітали міський голова Віктор Пась та керівник управління гуманітарної політики Сергій Лукашук. Посадовці відзначили професійність педагога, креативність, старанність учнів та їх батьків. Також побажали дітям і надалі брати участь у цікавих проєктах, конкурсах, вікторинах, старатися, тоді обов’язково досягнуть вершин.

«Керівництво школи та педагог подякували Віктору Івановичу за можливість взяти участь в проєкті. Відтак здобувачі освіти цікаво, корисно, сучасно і пізнавально проводять час у школі. Зауважуємо, до проєкту долучалися й інші заклади освіти Камінь-Каширської громади, учні яких також отримали дипломи та солодощі. Радіємо успіхам наших школярів та їх наставниці, щиро бажаємо щасливого, мирного, активного та цікавого освітнього процесу!», - йдеться у дописі.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024