Міський голова дякує за проведений благоустрій на Братській могилі

03 Травня 2018, 12:44
4240

Представники громади Євангельських християн баптистів (пресвітер – Калюх Анатолій Сергійович) зробили благоустрій на Братській могилі, що на центральному цвинтарі міста Каменя-Каширського.

Тут пофарбували паркани, надгробні плити, фігуру Невідомого солдата. Також були відновлені написи імен і прізвищ, похованих там людей, - йдеться на сайті міської ради.

Громада міста та міський голова Василь Бондар щиро вдячні євангельським християнам-баптистам та всім, хто долучився до спільної справи, за проведені роботи, які дали можливість зекономити бюджетні кошти.

До речі, християни віри євангельської (пресвітер – Городюк Яків Володимирович) облагородили знаки на виїздах з міста, за що міський голова також висловлює вдячність.

 

 

1


 

Коментарі
03 Травня 2018, 16:45
"Громада міста та міський голова Василь Бондар щиро вдячні": тут попри вдячності від громади міста можна робити висновок, що нарешті потроху крига скресає в головах земляків у тому, що вже не голова районної ради або РДА "дякує" громаді, а Мер якого було обрано громадою вирішує справи разом з громадою та має між іншим відповідати за свої здійсненні та не здійсненні вчинки. Отже за деякий час до Них дійде розуміння що об"єднання в ОТГ з навколишніми сільськими пунктами це також є відповідальний та думається буде своєчасним вчинком оскільки рано або пізно, а вже в цій ситуації точно пізно дійде розуміння до того, що розвиток громади це об"єднання інших на базі міста у формі ОТГ.
04 Травня 2018, 01:53
Благоустрій, якщо українською, а не мерською (читай – «совковою») – можливий вдома, на подвір’ї. А на цвинтар можна хіба що впорядкувати.
04 Травня 2018, 13:47
&quot;Бо ми Його твориво, створені в Христі Ісусі на добрі діла, які Бог наперед приготував, щоб ми в них пребували&quot; Ефесянам 2:10<br/>&quot;Бо як тіло без духа мертве, так і віра без діл мертва!&quot; Якова 2:26<br/>Це хороший приклад для усіх нас, щоб творити добро і піклуватися про наше місто. Хай Бог спонукає кожного жителя творити справи живої віри для спільного блага та для Слави Божої.
05 Травня 2018, 11:01
Впевнений , що робили вони це не без власної користі
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024