Посадовці відвідали ветеранів Камінь-Каширського району

08 Травня 2018, 11:30
2552

Традиційно напередодні пам’ятних дат 8 і 9 травня керівництво району відвідує ветеранів і разом з тим запрошує взяти участь у тематичних заходах, присвячених Дню пам’яті та примирення і черговій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Відтак, 7 травня голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Максим Демидюк завітали в домівки ветеранів Другої світової війни, які 73 роки тому зуміли винести весь тягар того часу, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Посадовці побажали сивочолим захисникам рідної землі ще довгих років життя при доброму здоров’ї, родинного затишку, подякували за мужність і патріотизм.

У знак пошани очільники району вручили ветеранам продуктові набори та грошову допомогу. Ветерани з радістю приймали вітання, ділилися спогадами про далекі фронтові роки та побратимів, дякували за увагу і щиро бажали Україні миру, адже знають, якою дорогою ціною доводиться його здобувати.

– Друга світова війна – це незагоєна рана, яка ще й досі нагадує про себе. Ця пам’ть житиме доти, доки живі очевидці тих страшних подій: ветерани війни, учасники бойових дій, інваліди війни, ті, кому випало стати свідками злодіянь нацизму. Я переконаний, що ця пам’ять збережеться й надалі, адже героїчні сторінки українського народу та імена захисників України назавжди вкарбовані у величний літопис нашої держави, – зазначив керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук.

Коментарі
08 Травня 2018, 16:20
"голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар": о робота нарисувалася, 8-9 травня.
08 Травня 2018, 17:50
"пам’ять збережеться й надалі, адже героїчні сторінки українського народу та імена захисників України назавжди вкарбовані у величний літопис нашої держави,": для того щоб ця пам"ять залишилася, вкарбований літопис нашої держави та зокрема на Поліссі то неодмінно йти дорогою реформ, а не топтанням на місці. Сьогодні дуже модна тема критики уряду та президента але сьогодні усі реформи йдуть безпосередньо на місцях у місцевих адміністраціях та самоврядування. Тому говорити, щоб пам"ять залишилася то слід думати про те, якщо ти керівник у районі, що я зробив сьогодні щоб ця пам"ять не тільки не повернулася сторицею назад але й наполегливо робити усе щоб зокрема цей край був в авангарді реформ. Поки Ми нічого такого не бачимо. Тузи сидять на своїх кріслах й жують свою жвачку тільки так можна охарактеризувати Їх, оскільки тут нічого не проходить, а отже шановні пам"ять не тільки повернеться вона Вам ще дасть по кумполу оскільки Ви Наш край відкидаєте до середьовіччя радянської влади. Неповорткі і необізнанні не мають прово займати свої місця тому що вони Нас ведуть в безвихідь та безпросвітну тьму.
08 Травня 2018, 18:38
Перевірка субсидіантів, сусіди повідомили що дід купив автомобіль до 5 років, і телевізор LED 47 дюймів.
08 Травня 2018, 19:28
може цей дід і ветеран, але не фронтовик, бо він десь 1935-1937 року народження
09 Травня 2018, 16:34
"може цей дід і ветеран, але не фронтовик": дід і ветеран прийшли привітати діда і ветерана....
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром