У Камені-Каширському вшанували пам’ять полеглих борців за Україну

08 Травня 2018, 17:51
2366

У День пам’яті та примирення біля адмінприміщення людно: зібралися керівники району та міста, ветерани, представники районних організацій та установ, небайдужа громадськість, щоб вшанувавши подвиг українського народу в Другій світовій війні, його вагомий внесок у перемогу над нацизмом.

У рамках урочистої ходи її учасники пройшли середмістям і поклали квіти до пам’ятних знаків, пов’язаних із подіями Другої світової війни та новітньої історії України: стенду пам’яті загиблим у зоні АТО жителям району, меморіальної дошки Героям Небесної Сотні, пам’ятного знаку борцям за волю України, пам’ятного знаку загиблим воїнам-афганцям, Обеліску Слави, Братської могили та інших пам’ятних місць. Про це повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.

– Велич подвигу захисників і визволителів рідної землі є невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння народові. Їхній приклад сьогодні наслідує нинішнє покоління захисників України, – наголосив голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук.

Затим біля Братської могили настоятель Свято-Миколаївського храму, декан Камінь-Каширського району отець Володимир звершив молебень за загиблими Героями.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024