Рятувальнику з Каменя-Каширського присвоїли звання старшого прапорщика

11 Травня 2018, 17:29
3296

У світлиці 8 Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області підбили підсумки стану службової діяльності та дисципліни підрозділу за січень-квітень 2018 року. Під час цих зборів до особового складу було доведено проблемні питання і проаналізовано стан діяльності підрозділу, стан пожеж в районі та багато інших внутрішніх питань.

Начальником оперативно-координаціного центру Управління ДСНС в області Малійом Віталієм Аркадійовичем надано практичну допомогу та проведено розяснювальну роботу щодо недопущення порушень службової дисципліни, посадових злочинів та корупційних діянь, порушень правил дорожнього руху, керування транспортними засобами в стані сп'яніння тощо, а також дисциплінарної, кримінальної відповідальності за вчинення таких порушень. Про це повідомляють на сторінці рятувальників району у Facebook.

У процесі проведення зборів відбулася і приємніша частина засідань, т.в.о. начальника Камінь-Каширського РВ УДСНС України в області Багнюк Роман Володимирович привітав командира відділення 8 ДПРЧ Шуляра Володимира Васильовича із присвоєнням чергового спеціального звання старший прапорщик служби цивільного захисту, колектив Камінь-Каширського районного відділу та 8 ДПРЧ також приєднався до привітань.

Коментарі
11 Травня 2018, 21:34
Приємно читати такі новини! Здається, у Великій Глуші минулоріч вітали свого земляка з присвоєнням йому звання генерал - майора, а у Камені також люди дослужуються до високих посад. Три зірочки на погонах під збільшувальним склом - це вже генерал-полковник ))
12 Травня 2018, 00:14
В Камінь-Каширському є набагато військових і з більшими досягненнями. Хтось хоча б раз порахував скільки з району вийшло генералів, полковників...?
12 Травня 2018, 15:18
&quot;Хтось хоча б раз порахував скільки з району вийшло генералів, полковників...?&quot; - так , хєнєралів і палковніків в нас докуя .. І у всіх є бойові нагороди , тільки невідомо з яких бойових дій ?<br/>Як дійшла справа до московсько-української війни , то ці паркетні хєнєрали і палковнікі стали інвалідами або змились на сезони чи за кордон..
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром