Чотири роки позбавлення волі за спробу дати хабара слідчому у бурштиновій справі

12 Травня 2018, 19:29
2637

До такої міри покарання засудив Маневицький районний суд Волинської області уродженця Камінь-Каширського району.

Про це повідомляє ІА "Конкурент".

У березні 2017 року у Маневичах він пропонував старшому слідчому слідчого відділення Маневицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, майору поліції 500 доларів хабара.

Хотів, аби за ці гроші той вирішив питання про повернення йому речових доказів у кримінальному провадженні щодо незаконного видобутку бурштину.

Мовляв, вилучені мотопомпу, трубу, шести та мікроавтобус придбані за його кошти, які він надав в борг, а тому з метою повернення цього боргу, запропонував старшому слідчому грошову винагороду.

Та цього не сталося, слідчий на угоду на пішов, а чоловіка затримали.

Отож, Маневицький районний суд Волинської області засудив уродженця Камінь-Каширського району до чотирьох років позбавлення волі без конфіскації майна за спробу дачі хабара слідчому.

Вирок може бути оскаржений до Апеляційного суду Волинської області через Маневицький районний суд Волинської області протягом 30 днів з дня його проголошення.

 

 

Коментарі
13 Травня 2018, 05:24
Бо мало давав.. Коли лають достатньо, то проходить.
13 Травня 2018, 13:45
З дрібними сумами все така доля, згадайте податківця районного масштабу. Слідчі себе цінують і цінять високо, отож така сума - один камінець бурштину величиною з горіх - годиться лишень я, аби пропіарити свою "чесність" та непідкупність...
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024