У Камені-Каширському підвищували компетентність прийомних батьків

15 Травня 2018, 12:24
1456

На базі районної бібліотеки для дітей 14 травня Камінь-Каширський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів чергове засідання групи взаємопідтримки для прийомних батьків, батьків-вихователів.

До слова, в Камінь-Каширському районі функціонує 9 прийомних сімей, в яких виховується 14 прийомних дітей, та дитячий будинок сімейного типу (6 дітей-вихованців), – повідомляють у РЦСССДМ.

У засіданні групи взаємопідтримки взяли участь: заступник голови райдержадміністрації Інна Бігун, заступник директора – начальник відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Соловей, начальник Камінь-Каширського бюро правової допомоги Інна Бондар, практичний психолог Наталія Какалюк, фахівець із профорієнтації Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Стоцька, завідувач сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна Голубчук, прийомні батьки та батьки-вихователі.

Метою проведення зустрічі було підвищення компетентності прийомних батьків у вихованні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, допомога батькам краще налагоджувати стосунки з дітьми, вирішувати проблеми у їх вихованні за допомогою професійних порад.

У ході засідання групи взаємопідтримки прийомні батьки, батьки-вихователі отримали допомогу зі сторони запрошених спеціалістів у вирішенні актуальних проблем виховання і розвитку дітей, обмінялися досвідом виховання прийомних дітей та окреслили тематику наступного засідання.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39