Керівництво району закликає до молитви

20 Травня 2018, 10:12
1898

Сьгодні, 20 травня, – День пам’яті жертв політичних репресій.

Відтак керівництво району закликає помолитися за вічний спокій жертв політичних репресій та переслідувань, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Із приводу цієї скорботної дати у районному центрі відбулася церемонія покладання квітів, в якій взяли участь голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар, громадськість.

Очільники району та міста хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих, хто потрапив у нещадні лещата жорстокої машини радянського тоталітаризму, хто попри загрозу бути знищеним відстоював українські ідеали.

– Вічна пам’ять всім, хто пішов із життя, зазнавши репресій. Стійкості тим, хто нині пізнав гіркоту переслідувань. Непохитної віри нам у мирне майбутнє України, – наголосив голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук.

 

Коментарі
20 Травня 2018, 17:16
"Стійкості тим, хто нині пізнав гіркоту переслідувань.": хто таки тут нині зазнав переслідувань. Якщо у владі є розуміння що нині зазнають переслідувань то можливо слід відкрити усі карти або принаймі на сторінках місцевих ЗМІ давати Їм безоплатні сторінки для того щоб вони могли розказувати свої проблеми і з владою у тому числі.
20 Травня 2018, 19:37
"Керівництво району закликає до молитви": на що вони здатні сьогодні то це тільки молитися, оскільки не молитвою сьогодні будується українська незалежна держава, а грамотні та адекватні люди які знають що робити і як робити. Але якщо пани керівники району закликають молитися за майбутнє держави та ЇЇ європейський вибір то цим вони підкреслюють свою безпорадість в ЇЇ побудові. Факт.
20 Травня 2018, 19:49
Видно, що вибори наближаються _ Дунайчук і Сус почали Бігуниху водити за собою.
20 Травня 2018, 21:58
Хай хоч за собою поводять мадам заступницю, хоч провітрять, а то сидить як миша в норі , але ж її не можна чіпати БПП
21 Травня 2018, 11:17
Району капець,перший раз сказали правду:" керівництво району закликає помолитися"
21 Травня 2018, 12:29
Який же ти Юра і дурень!<br/>В статті чорним по білому зазначено: &quot; керівництво району закликає помолитися за вічний спокій жертв політичних репресій та переслідувань&quot;<br/>Тобі що небудь, аби тільки всіх обгадити..<br/>Ти напевно на один укроп і молися. <br/>каденчуку, ти ж в житті нічого не досягнув, можна сказати що даремно життя прожив. шкода таких людей як ти
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024