Юлія Тимошенко: Руйнівні наслідки зовнішнього впливу виправить нова команда

20 Травня 2018, 16:21
Юлія Тимошенко 2647
Юлія Тимошенко

Україна протягом останніх чотирьох років перебуває під негативним зовнішнім управлінням.

Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час ефіру на телеканалі «NewsOne».

Політик наголосила, що питання зовнішніх впливів треба розділяти на позитивний аспект, як-то підтримка США, ЄС чи МВФ, і на бажання отримати вигоду із слабкості країни.

«Ми маємо Угоду про асоціацію між Україною і ЄС, співпрацюємо із МВФ. В України також є сильні друзі – США, ЄС, інші країни світу, які підтримали нас проти зовнішньої агресії Росії. У цьому випадку я би категорично не розглядала це як елементи якогось зовнішнього управління, адже мова йде про солідарність та бажання допомогти нам проходити тяжкий шлях становлення», – пояснила Юлія Тимошенко.

Водночас Тимошенко застерегла: є негативне зовнішнє управління, мета якого – цинічно заробити на Україні. Всі відчувають, що ні уряд, ні президент, ні НБУ – не ухвалюють самостійних і чітких рішень.

«Сьогодні ведеться величезна кампанія для того, щоб маріонетки, які не знають, як управляти країною і виводити її з кризи, прийшли на найвищі посади у державі», – зауважила політик.

На її переконання, доля країни вирішуватиметься на наступних президентських і парламентських виборах. Юлія Тимошенко також закликала зробити так, «щоб хоч один раз в історії України до влади прийшла сильна, незалежна, професійна команда, зокрема національних українських технократів, які поставлять країну на ноги».

«Ми сьогодні збираємо таку команду і готові публічно оголосити новий курс країни, який має дві складові: перша – це перебудова всієї політичної системи життя, і друга – це новий економічний курс країни, який крок за кроком виведе нас з критичного стану», – підсумувала Голова партії.

 

Коментарі
21 Травня 2018, 17:57
Темні часи насуваються на Петра Порошенка. Петро це вже історія.
21 Травня 2018, 18:23
Ця ШляхтаРка мабуть також бот, бо стиль коментарів Шляхти, яку ми знаємо, інший і антибютівський...
22 Травня 2018, 00:02
Усі телевізійні та радіоканали Росії майже в кожній своїй передачі «оплакують нещасну долю українського народу», який потрапив під «нищівний, брутальний» вплив США , ЄС, МВФ. Тепер про це заговорила Юля. Браво! Вона дуже добре розуміє, що якщо в Україні остаточно утвердяться позиції НАБУ, САП, якщо запрацює Антикорупційний суд, Державне бюро розслідування, яке забере слідство у прокуратури, СБУ, поліції. Якщо ВСУ працюватимуть за стандартами НАТО, матимуть систему цивільного контролю над забезпеченням їх усім необхідним. Якщо буде спрощено затримання та притягнення до слідства нардепів та інших депів, через скасування частини недоторканості. Якщо нарешті політики, чиновники звітуватимуть не лише про свої прибутки, а й видатки. Якщо буде реформовано банківську систему, що унеможливить діяльність вітчизняних банків в якості кримінальних структур, то її перемога на президентських виборах, а її команди на парламентських, буде початком шляху за грати. Захід робить правильно. Він, через коліно, розбудовує в Україні нову політичну та правову систему, яка в подальшому не зможе скліщитись з російською системою і привести до влади Януковича - 2, як це сталось після Помаранчевої революції та ошуканства простих людей видатними політками: Ющенком, Тимошенко, Гриценком … . Треба лише вітати цю західну наполегливість, яка кожного дня, в різний спосіб нагадує Порошенку, Гройсману, Парубію, Луценку про те, що потрібно зробити і від чого відмовитись.
22 Травня 2018, 01:33
Колись Іван Франко казав про Василя Стефаника: "Він пише коротко, влучно і страшно"! Звісно, що ми всі тут доморощені писаки, мараємо як вміємо, однак цей Ваш коментар чомусь нагадав мені цю цитату. Цей своєрідний план-мінімум, що Ви описали і який намагаються реалізувати наші західні партнери в Україні, не всіма сприймається на ура, тим паче у головах діючих чиновників різного рівня, котрі вже відбулися у цьому житті. Але бажання отримувати валютні надходження з МВФ щоб у тримати в своїх руках владу, спонукає їх крок за кроком йти за цим планом. І потрібно розуміти, що мета західного капіталу не так полягає у тому щоб допомогти "бідним" українцям, як вони розуміють, що відірвавши Україну від лабет Росії, ця імперія зла знекровиться, а європейська спільнота зміцніє за рахунок великої держави з дешевою та відносно кваліфікованою робочою силою і потужним аграрно-промисловим потенціалом. Звісно, що Кремль всіляко протидіє цьому та мусить опиратися у цьому на своїх давно перевірених, залежних і тричі перекуплених "кадрів", до яких належить і ЮВТ. Адже ще у 90-х роках отримати право на торгівлю мільярдами кубів газу випадкові чи не надійні люди не могли навіть теоретично! Відтак, нам залишається лишень слідувати рекомендаціям західних партнерів, звісно мати свою клепку та позицію, але не у тому, що гроші візьмемо, а результати зачекають... Тому, Юля вже відкрито заявляє те, що винесено у назву сьогоднішньої статті, яку ми обговорюємо. Вона каже прямо - "...наслідки зовнішнього впливу виправить нова команда" під її керівництвом!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39