Юлія Тимошенко вимагає від РНБО розслідувати масові отруєння дітей

24 Травня 2018, 11:33
1814

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко вимагає негайно скликати засідання РНБО і створити окремі міжвідомчі групи з розслідування причин масових отруєнь дітей.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Масове отруєння дітей в Черкасах. Масове отруєння дітей в Новомосковську. Масове отруєння дітей в Миколаєві. Розпилення невідомої речовини в школі Харкова! Це яка реформа? Медична чи освітня? Що це взагалі таке?» – написала політик.

На її переконання, проти українських дітей «здійснюється якийсь системний терор, але всі кругом мовчать», «винних немає, речовину не встановлено, наслідки невідомі».

«Я вважаю, що треба негайно скликати засідання РНБО і створювати окремі міжвідомчі групи з розслідування причин такого терору і встановлення замовників і виконавців. Першими мають бути затверджені невідкладні дії щодо упередження подібних інцидентів», – наголосила Юлія Тимошенко.

Коментарі
24 Травня 2018, 15:14
Правильно робить ЮВТ, що вимагає від влади дбати про здоров'я і безпеку дітей. <br/>За одне, могла б також попросити Ю. Луценка провести детальне розслідування про можливі корупційні дії своїх підлеглих у партії &quot;Батьківщина&quot;. Зокрема, ЗМІ, а точніше сайт &quot;Вголос&quot;, повідомляють наступне:<br/><br/>&quot;Голова Волинської «Батьківщини», депутат Луцької міськради Валерій Бондарук 2 травня цього року придбав автомобіль LEXUS 2017 року випуску вартістю у майже 2 млн гривень.<br/>Про це йде мова у електронній декларації політика. Так, Валерій Бондарук повідомив про суттєві зміни у майновому стані. Мова йде про купівлю ним автомобіля LEXUS модель LX450 2017 року випуску за 1 млн 994 тисячі 136 гривень. Також зазначено, що авто депутат придбав у громадянки України Тетяни Попко.<br/>Нагадаємо, що за повідомленням правоохоронців голова Луцької районної «Батьківщини», заступник міського голови Луцька Олександр Рачков, організував корупційну злочинну схему у Луцькій міській раді.&quot;
25 Травня 2018, 01:03
Масові отруєння через розпилення якоїсь речовини є предметом розслідування не РНБО, а СБУ та прокуратури, як дій, які мають ознаки тероризму. Така частотність говорить про те, що ведеться організована робота з залякування населення. Дивує тільки, що це наприкінці року, а не на початку або серед навчального року. Тоді таки розпилювання мали б значніший ефект. Може то пов’язано із початком президентської виборчої кампанії. Розпилювання немає ніякого відношення до Міністерства охорони здоров’я, а точніше до Уляни Супрун, якій таки вдалось за останні 20 років зіпсувати життя медичній та аптечній мафії. Уляну Супрун з її реформами не люблять в опаблоці, в Ляшка та у відомстві «Батьківщини». Не важко зрозуміти чому. Якщо вже і критикувати МОЗ, то за явне відставання у справі запобігання епідеміям серед школярів. В нас дуже погано працює шкільна, дошкільна медицина.
25 Травня 2018, 02:44
Те, що газові атаки - це організована робота з залякування населення, нема сумніву. Інша справа - кому це вигідно? А вигідно, у першу чергу, противникам і ворогам нинішньої української влади, оскільки її дискредитація перед виборами грає на руку опонентам - претендентам на Гетьманську булаву. Не виключено, що так &quot;бавитися&quot; можуть і росіяни, аби знівелювати лондонські події з отруєнням Скрипалів та відвести від себе підозри, мовляв, а от такі речі по світі непоодинокі, ось подивіться на українців...
26 Травня 2018, 06:35
цікавий валєрик з лексусом
26 Травня 2018, 09:56
Мушу признатись, що маю проблеми з очима. Дивлюсь на Юлю в телевізорі бачу жінку й похилого віку. Дивлюся на фото до статті в сайті, бачу молодицю. То яка вона насправді, ця Юлія Володимирівна. Схожа чи несхожа на Володимира Путіна?
27 Травня 2018, 02:27
Обов'язково треба дати Юлі шанс стати Президентом! Тільки вона зможе побороти всю ту банду і всю ту нечисть, що сьогодні руйнує Україну.
27 Травня 2018, 14:47
Якщо Путін допоможе, то поборіть. Юля завжди виконувала чиїсь завдання.
27 Травня 2018, 19:41
хринятині 23:27 26.05.2018 була польська нечисть і банда руйнували Україну, прийшли московські зайди всякі Пётри і Катьки також руйнували Україну, тоді большовицькі банди і нечисть руйнували Україну, Гітлер продовжив, совітські комуністи дальше нищили. Прийшли свої - комуніст Кравчук, червоний директор Кучма, колгоспний бухгалтер Ющенко, за двічі несудимого зека Януковича нічого й казати, продовжує олігарх Порошенко. От, холєра! Ще бракувало двічі несудимої аферистки, яка словами &quot;зможе побороти всю ту банду і всю ту нечисть, що сьогодні руйнує Україну&quot;, а фактично її очолить. В неї шансів уже нема, всі використала!
27 Травня 2018, 22:10
Дякую Оленко за підтримку, оскільки на сайті сидить якесь стерво, котре під чужими ніками підтримує , як Ви правильно кажете, аферистку, у котрої &quot;всі шанси на владу використані&quot;. Цей &quot;кріт&quot;- юлебот, звісно, може й розглядатися як провокатор, що зумовлює думаючих людей якось боронитися та відстоювати свою справжню позицію. Бо, чесно кажучи, у мене нема бажання тратити час і енергію на боротьбу з підлотою -ботанами, оскільки це не виправдано невдячна справа. Це &quot;чмо&quot;, що гадить на сайті, поступає за принципом викурювання лисом борсука з борсучої нори. Лис гадить біля облюбованої ним борсучої нори, борсук лайно загрібає і живе собі далі. Але ж лисові легше гадити, аніж рити свою власну нору і тому він продовжує свою брудну справу. Часто борсуку набридає ця боротьба і він покидає свою нору, але переважно лис у результаті своєї підлості втрачає щонайменше хвіст, а не раз і цілу свою лисячу смердючу шубку...
28 Травня 2018, 13:11
Який винахідливий лис! Дуже цікавий феномен. Юля-колясочниця таки відомстила начальнику Качанівської в'язниці. Слухав один раз її на мітингу в часи Ющенка, на якому вона займалася нейролінгвістичним програмуванням натовпу (виступала в ролі &quot;технолога&quot;, розповідаючи про приховані механізми отримання нетрудових доходів вибраними особами олігархату та можновладців і &quot;розкриті&quot; технологічні схеми заводили натовп).
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024