Камінь-Каширський: юних жителів району привітали з Днем захисту дітей

01 Червня 2018, 16:45
2230

Традиційна зустріч керівництва району з представниками молодого покоління відбулася сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей, у стінах райдержадміністрації.

На захід були запрошені, зокрема, діти соціально незахищених категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти із малозабезпечених сімей, - інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

До винуватців свята із найтеплішими побажаннями свята звернулися керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Степан Сидорчук та голова районного осередку Товариства Червоного Хреста Наталія Шевчик.

– Любі діти! Дитинство – найкраща пора, а тому важливо, щоб ви якомога довше насолоджувалися усіма перевагами цього прекрасного, безтурботного періоду, залишивши теплі спогади, – звернувся до юних краян Валерій Дунайчук. – Ми зобов’язані зробити все можливе, аби виховати всебічно розвинених, сильних духом громадян, щирих патріотів своєї держави. Добра вам, діти, щирих посмішок, мирного неба та успіхів! Будьте щасливі!

Потому представники влади вручили малечі грошову допомогу, а за сприяння районного осередку Товариства Червоного Хреста діти отримали солодкі подарунки.

 

1







 

 

Коментарі
02 Червня 2018, 01:45
А що крім штунд ,дітей більше не знайшлося?
02 Червня 2018, 12:22
Хто танцює, той замовляє музику...
02 Червня 2018, 17:27
Зустріч проводилася з дітьми-сиротами . Крім штунд як ви сказали мало хто чужих дітей сиріт та позбавлених батьківської опіки бере до себе на догляд чи усиновлює.і не треба ля-ля про державну допомогу яку отримують опікуни. Держава платить громадянам і на своїх дітей чимало, тому велика шана і вдячність всім хто опікується дітками сиротами бо в таких сімях дитину підготують до самостійного життя і підтримають як рідну.
02 Червня 2018, 20:31
Візьми Петре і ти хоч одну дитину то й ти у кадр попадеш !!!!!!
02 Червня 2018, 22:00
Петрику, неотесаний, тобі мабуть ніхто й не розповідав, що гоніння на "штундів" ще за совітських часів організували московити, оскільки єдина тоді дозволена і фінансована Кремлем Російська православна церква не змогла взяти християн-протестантів під свій ідейний вплив, а це вже "вольнодумство". Я не належу до протестантів, однак свобода совісті, віросповідання, права людини у нашій вільній державі є основоположними та гарантовані Конституцією. Можливо, ти це вважаєш надто пафосним чи далеким від тебе, але саме ЦЕ - права людини, дає тобі можливість ляпати "клавою" ці бздури на сайті. Зневажати людей за віру, національність, світогляд та інші обрані ним права, які не заважають іншим та не ущемляють їх власних прав, - це ксенофобія та ознака світоглядної обмеженості. Тим паче, ця обмеженість є надто показовою, коли протестанти усиновлюють чужих дітей, яких "наші" вумники, що ходять у церкву раз в рік на Паску, покидають напризволяще або пропивають їх долю...
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024