Як між Камінь-Каширським та Любешівським районами розмалювали знак

03 Червня 2018, 18:15
3607

Оновили стелу, яка розмежовує Любешівський і Камінь-Каширський райони.

Про це розповіла на своїй сторінці у Фейсбук учасниця акції Олена Артишук, - пише Район.Любешів.

«Проект «Оновлення стели Любешівський район-Камінь-Каширський район», що на околиці села Седлище, успішно здійснено. Узгодивши ескіз із Петром Никоновичем Нагорним і Сергієм Івановичем Фесиком, вирушили до роботи.

Спочатку зняли верхній шар старої фарби, погрунтувавши, почали художні роботи… Ні сорокаградусна спека, ні комарі не зупинили творчих людей на шляху до прекрасного. Спонсором та меценатом цього проекту став Віктор Петрович Симонович, директор Любешівського лісомисливського господарства», – йдеться у дописі.

1

1

1

2

1

1

 

 

 

Коментарі
03 Червня 2018, 22:42
Інформацію про 40*С спеку у ці дні на межі між К-Каширським та Любешівським районами хочемо дещо уточнити. Спека, якщо без брех-брех, була поза 30*, а от комарі, трястя їх матері, були таки не менші від горобців....)) <br/>Дякуємо працьовитим рукам та, звісно, &quot;Спонсором та меценатом цього проекту&quot;, а точніше - нашому лісу, у якому господарює пан директор, Зроблено файно!
04 Червня 2018, 02:43
Залишився і тут маленький слід зварювальника від Бога, -Солов&quot;я (забув його ініціали, Царство йому Небесне), що качиний сюжет реалізував у металі в 1980 році та розмістив у правому кутку фасаду контори Камінь-Каширського лісгоспзагу (на той час).
04 Червня 2018, 17:30
Миколою звали цього зварювальника з прізвищем Соловей. Вони з Йосипом Козіком, татом нинішнього справжнього патріота України Богдана Козіка, виконували найскладніші технічно зварювальні роботи у районі. Микола все своє життя їздив мотоциклом з коляскою марки &quot;Иж-Планета&quot;, а Йосип, кваліфікація якого була безсумнівно вищою, як і належиться у такі ієрархії, - мав К-750! )) Скільки вони за своє життя вдихнули своїми легенями їдкого диму електрозварки - один Бог знає, але вдячність людей і нас пацанів, які роверком гнали у СХТ на вокзал до цих людяних майстрів, щоб підварити, наприклад, клинок на педалях чи іншу штуковину, мабуть, поверталися до них добром та відносним здоров'ям. Прикметно, що жодного разу ці справжні чоловіки не заглядали дитині в руку - чи є там зіжмаканий рубель за їхню роботу! Я не про безоплатну роботу і халяву - всяка праця має бути оплаченою, я про велику Людяність цих чоловіків, що розуміли життя та дитячі клопоти з тим роверком/зломаним ковзаном &quot;снігур&quot; чи &quot;ласточка&quot; і т.п. Низький їм уклін за це. Пан Йосип, наскільки я знаю, ще господарює на своєму обійсті, дай йому Боже довгих літ та здоров'я!
05 Червня 2018, 00:31
Дякую. Фахівцем він великим. Собі і дружині з нержавійки хрести зварив, які й стоять нині на їх могилах.
05 Червня 2018, 00:31
був
05 Червня 2018, 12:45
Дякую за добрі слова про мого батька! <br/>Мої батьки обоє ще живі і слава Богу здорові!
05 Червня 2018, 17:59
Кваліфікація в мого батька така ж сам ВИСОКА , але К-750 (фактично BMW) вже немає ....))
05 Червня 2018, 23:32
І Вам дякую за тепле реагування на наші молодечі спогади. Тоді ми, пацанва, звісно, ще не розуміли ціну тієї людської теплоти, яку можна віддати дитині доброю справою. Але ж скільки ж то радощів отримуєш від зремонтованого &quot;вєліка&quot; чи якихось санчат серед зими. Це я пишу не тільки про Вашого тата, у якого душа мабуть ніколи не була черствою, принаймні для моєї уяви, це потрібно нинішнім читачам різного віку - спішіть творити добро людям і малим і великим, і, особливо, старшим. Бо забрати з собою у позасвіти неможливо нічого, а от залишити, як от вдячність, пам'ять про добро зроблене без негайного зиску, як це робив пан Йосип та й інші, можна й потрібно! Перекажіть неодмінно, пане Богдане, татові, що люди пам'ятають його добрі справи десятиліттями, передусім через те, що він з повагою відносився не тільки до дорослих, але й до дітей, не шукаючи з того вигоди. Такі чесноти і колись були, а тепер й поготів, вкрай рідкі...
06 Червня 2018, 01:25
Дякую!!<br/>Перекажу обов'язково! ))
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024