Камінь-Каширський: відбулися районні змагання військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

05 Червня 2018, 12:15
5891

У травні в урочищі озера Озюрко відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Участь у ньому взяло 6 команд від закладів загальної середньої освіти району - переможців зонального етапу (50 учнів). Протягом трьох днів у лісі учні показували свої уміння, навички, готовність захищати свою Вітчизну, пропагувати здоровий спосіб життя засобами патріотичного і спортивного виховання.

У програму гри були включені усі види ІІ обласного етапу гри: - конкурс стройової підготовки «Впоряд», силове змагання «Перетягування линви», змагання «Туристсько-спортивна смуга перешкод», змагання зі стрільби, інтелектуально-творче змагання «Пластун», змагання «Рятівник», інтелектуальна гра-вікторина «Відун», конкурс «Ватра», конкурс «Бівуак» (таборування), конкурс звітів «Добре діло».

Серед усіх команд перемогу вибороли учні ЗОШ І-ІІІ ст. села Раків Ліс (керівники: Сергій Карпік, Юрій Савчук), друге місце здобули спортсмени ЗОШ І-ІІІ ст. села Воєгоща (керівник Петро Гапонюк), третє – за командами ЗОШ І-ІІІ ст. села Бузаки (керівник Олександр Мажула) та ЗОШ І-ІІІ ст. села Залісся (керівник Сергій Денейчук).

Краща команда візьме участь у ІІ обласному етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Іван Тищук.

 

















 

 

Коментарі
06 Червня 2018, 00:23
Панове організатори ,що за рекламний банер від одінцовского району московскої області,це спонсор звитяги?ви що там геть ...нулися?
06 Червня 2018, 02:09
Гарна справа відродити патріотизм у мололого покоління. Нажаль є промохи з москальськиси надписами, але ці питання потрібно задавати більше керівникам влади, які це організовуюють. Мій син також приймав участь у цій грі в м. Київ. Так їм видали усім єдин однострой (форму) і у них дійсно відчувалося владне (місцевих РДА) забезпечення. <br/>Слава Україні і її героям.<br/>Велика подяка за відродження українського патріотизму.
07 Червня 2018, 11:01
То певно Пась від брательника з Москви припер )) ну , тіпа на халяву - то й добре))
07 Червня 2018, 11:36
Ви Пасю в себе у Видричах те московське полотно на стадіоні розвісьте,краще договорняками буде займатись з параолімпійцем і пилипом
07 Червня 2018, 12:43
Цеж Московський слід прослідковується,де той патріот, генерал піщаних кар,єрів Пташник, наситився політикою, усьо
20 Червня 2018, 11:55
Руський банер в нас на Озюрку -оце дійсно дожились хахли ,якби ми там на кацапщині розвісили отак привселюдно украінське гасло - мабуть я з братєльніком в Камінь не повернувсяб - це дійсно районо з Пасьом патріотичним вихованям серед дітей займаються - Хвала і шана нашим педагогам
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024