Бузаківські школярі стали другими у зональних змаганнях «Шкіряний м'яч»

06 Червня 2018, 15:05
2629

У Ковелі відбувся ІІІ етап змагань «Шкіряний м'яч». Участь у цих змаганнях взяла футбольна команда ЗОШ І-ІІІ ступенів села Бузаки.

Юні фотболісти здобули на них срібну нагороду. Вони поступилися футболістам із села Переспа Рожищенського району (І місце) та здобули перевагу над школярами села Піща (ІІІ місце)

Окрім того воротаря бузаківської команди Дмитра Хомича відзначили як "кращого воротаря" змагань.

А готували команду до зональних змагань вчителі фізкультури Володимир Остапук (Бузаки) та Іван Гузь (Добре).

 


 

Довідково. «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» – всеукраїнський футбольний турнір серед шкільних команд, який проводиться Асоціацією аматорського футболу України спільно з Федерацією футболу України. Ці змагання організовуються у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України і входять до програм спортивно-масових заходів українських шкіл.

Турнір є спадкоємцем всесоюзних змагань із футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», які ведуть свою історію з 1965 року. Змагання на всеукраїнському рівні знову розпочалися у 1998 році. З того часу і до сьогодні турнір очолює ветеран київського «Динамо», кращий футболіст СРСР 1966 року, заслужений майстер спорту Андрій Біба.

Просування активного способу життя серед підлітків місцевих громад є головною метою турніру та важливою складовою соціальної відповідальності Компанії Кока-Кола в Україні, вагомим внеском у розвиток громад і організацію дозвілля юних українців.

Тому з 2010 року світовий бренд Coca-Cola став Титульним спонсором «Шкіряного м’яча». Співпраця триває й нині. Це дало змогу значно підвищити загальний рівень змагань, привернути до них більший інтерес учасників та глядачів. Молодь отримує чудову нагоду для самореалізації та здійснення мрій.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром