Євген Хотимчук презентував свою книгу

11 Квітня 2016, 15:00
6905 Джерело: kkcrb.blogspot.com

Зустріч з автором відбулася у Центральній районній бібліотеці минулої п’ятниці. Під час презентації письменник подарував бібліотекам району 40 примірників збірника оповідань «Рідна мати моя». Він також поділився своїми спогадами про маму, про своє дитинство та розповів багато цікавих історій.

Про зустріч із шеф-редактором «Вісника+К», заслуженим журналістом України розповідається на сайті kkcrb.blogspot.com.

Вже стало доброю традицією запрошувати письменників на гостину в літературну вітальню. Список почесних гостей центральної районної бібліотеки, до якої завжди спішать небайдужі до українського слова люди, поповнився ще одним відомим та цікавим іменем.

Євген Якович Хотимчук - людина творча, щира, активна, енергійна, сильна духом і характером, відкрита до спілкування. Заслужений журналіст України, успішний менеджер медійної справи, шеф-редактор тижневика "Вісник +К", автор книг "Батькова хата", "Спокута", "Суд", "Іду до тебе". Нещодавно у серії "Бібліотечка Вісника +К" вийшла книжка оповідань "Рідна мати моя". Ця книга зігріє душу кожного, хто її читатиме, світлими спогадами і високими почуттями, буде слугувати збереженню і примноженню наших духовних традицій, вихованню наступних поколінь у дусі споконвічної великої шани нашого народу до Матері і Материнства.

Такі зустрічі - це не лише знайомство з творчістю письменника, а й естетична насолода від спілкування з автором і, звісно, заохочення до читання.

Коментарі
19 Січня 2017, 16:38
Доброго дня,де можна купити ваш1 книги?Шукала в Киев1 на книжковому базар1 -не знайшла.
02 Листопада 2018, 00:40
Добрий вечір! Підкажіть де можна придбати ваші книги. Дякую.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024