Віртуальні знайомства небезпечні

12 Квітня 2016, 17:08
4111

Про це розповіли працівники поліції учням Воєгощанської школи.

Камінь-Каширський відділ поліції ГУНП у Волинській області спільно з навчальними закладами продовжують тісну співпрацю по профілактиці вчинення правопорушень неповнолітніми.
Нещодавно інспектором ювенальної діяльності Олегом Куциком спільно з інспектором превентивної діяльності Віктором Макарчуком у Воєгощанській загальноосвітній школі I-III ступенів була проведена індивідуально-профілактична бесіди з учнями, -- повідомляє Камінь-Каширський відділ поліції на своїй сторінці у facebook.com.
Працівники поліції є частими гостями у цій школі, так як вони переживають за підростаюче покоління на своїй території обслуговування. Цього разу вони провели зустріч із учнями 7-х та 9-х класів, під час якої спілкувалися зі школярами на такі важливі теми, як: «Експлуатація дитячої праці: проблеми та шляхи їх подолання» та «Відповідальність неповнолітніх за скоєння правопорушень».
Значна увага під час бесіди торкалася спілкування підлітків у мережі Інтернет. Сьогодні майже 80% неповнолітніх зареєстровані в різних соціальних мережах. Тому правоохоронці застерегли присутніх про можливі небезпечні наслідки віртуальних знайомств. Учні уважно слухали лекцію, а по закінченню жваво обговорювали її , ставили запитання.
Не обійшлося і без розмови з порушниками дисципліни на тему: «Недопущення порушення навчальної дисципліни».
Як повідомляє інспектор ювенальної діяльності Олег Куцик: «Можливо, діти не завжди розуміють, що вчиняють правопорушення чи злочини, тому мета нашої роботи попередити їх та пояснити, яким чином необхідно поводитись для того, щоб убезпечити себе від вчинення правопорушень, що робити, якщо відносно них вчиняють протиправні посягання».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024