Безробітним Камінь-Каширщини розповіли про перспективи зеленого туризму

12 Червня 2018, 13:11
1566

З метою розширення уявлення про зелений туризм, започаткування власного бізнесу в сфері туризму та обслуговування населення, сприяння туристичній привабливості Волині в Камінь-Каширській районні філії Волинського обласному центрі зайнятості відбувся семінар для безробітних громадян.

Захід проведено в рамках проекту «Школа підтримки культури та туризму» за участю заступника начальника управління агропромислового розвитку інвестицій, економіки та розвитку інфраструктури Камінь-Каширської РДА Івана Мартинюка.

Безробітних селян зорієнтували, що зелений туризм ─ це безперервний рух, ознайомлення з природою, традиціями, культурою певного середовища, являє собою відпочинок із залученням до сільськогосподарської діяльності. Створення гарних пропозицій сільського зеленого туризму вимагає відповідних знань та вмінь господарів. А кожна область України, кожен регіон має свої родзинки: історичні, культурні, природні надбання. Учасникам семінару розповіли, що люди бажають пізнати ритм сільського життя, місцеву культуру і звичаї, ознайомитись з народними ремеслами, традиціями та звичаями, а інколи-просто зустрітись з цікавими успішними людьми.

Тож Іван Мартинюк ознайомив присутніх з організаційно-правовими засадами діяльності у сфері туризму та порядком започаткування власної справи. 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024