Духовенство Камінь-Каширського благочиння організовує передвеликодню допомогу в зону АТО

15 Квітня 2016, 18:00
4306 Джерело: kam-blag.church.ua

Про цей добрий намір, а також про відзначення 72-гої річниці визволення Каменя-Каширського від нацистських загарбників йшлося під час чергових зборів священиків.

Вчора у Свято-Різдво-Богородичному храмі м. Каменя-Каширського відбулись чергові збори священиків благочиння, які очолив благочинний прот. Стефан Михалюк, повідомляє Камінь-Каширське благочиння.

Отець благочинний в першу чергу привітав духовенство з духовним очищенням в Таїнстві Сповіді та побажав усім в мирі зустріти Світле Христове Воскресіння.

16 квітня відзначається 72-га річниця визволення Каменя-Каширського від нацистських загарбників. В цей день у храмах благочиння будуть звершуватися заупокійні богослужіння за всіма невинними жервами Другої Світової Війни.

Напередодні Великодня на парафіях будуть збиратися пасхальні передачі для мужніх Земляків, які на Сході України захищають цілісність нашої Батьківщини. Після освячення ці всі продукти та інші пожертви місцевими волонтерами будуть доставлені до наших Захисників для підтримки і Пасхальної втіхи.

Місцеві представники МНС, які мали можливість зустрітися зі священиками, вкотре нагадали правила безпеки і попросили настоятелів храмів закликати парафіян до відповідального їх виконання.


 


 


 

 

Коментарі
22 Липня 2016, 17:14
"про відзначення 72-гої річниці визволення Каменя-Каширського від нацистських загарбників йшлося під час чергових зборів священиків.": К-Каширське благочиння перетворюється в політичний орган РПЦ Західного Полісся
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024