За двома сільськими напрямками із Каменя-Каширського нема кому перевозити пасажирів

18 Червня 2018, 16:22
За двома сільськими напрямками із Каменя-Каширського нема кому перевозити пасажирів 2882
За двома сільськими напрямками із Каменя-Каширського нема кому перевозити пасажирів

Під час апаратної наради в голови райдержадміністрації Валерія Дунайчука йшлося про стан транспортного обслуговування населення району на приміських автобусних маршрутах.

Так, начальник управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександр Нікітчук поінформував, про те, що, починаючи із січня 2016 року, повноваження організатора конкурсів з перевезення пасажирів на приміських маршрутах загального користування відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» покладені на райдержадміністрації. Терміни дії усіх договорів про організацію перевезень пасажирів на внутрішньорайонних приміських маршрутах Камінь-Каширського району, укладених між облдержадміністрацією та приватними перевізниками, наразі завершені. За результатами проведених конкурсів, діє 10 постійних договорів з місцевими перевізниками, укладених райдержадміністрацією. Про це повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

«На сьогоднішній день залишається відкритим питання руху автобуса за маршрутом Камінь-Каширський – Підцир’я, Камінь-Каширський – Раків Ліс», – наголосив Дунайчук.

«Перевізник мотивує невиконання умов договору нерентабельністю даного рейсу. Будемо шукати шляхи розв’язання проблеми, що склалася. Днями планую скликати нараду за участі перевізника, міського голови та Раковоліського сільського голови, аби вислухати кожну із сторін і знайти оптимальний варіант вирішення цієї ситуації», – запевнив голова РДА.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром