Юлія Тимошенко запропонувала новий курс України

18 Червня 2018, 17:05
Юлія Тимошенко 2825
Юлія Тимошенко

У п’ятницю, 15 червня, у Києві у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбувся Всеукраїнський форум «Новий курс України», ініціатором якого була Юлія Тимошенко.

У заході взяли участь понад 2000 експертів, фахівців, відповідальних лідерів, представників громадянського суспільства, бізнесу, політичних діячів, медіа- та міжнародних партнерів.

«Я бачу Україну частиною європейської західної цивілізації, повноправним членом Європейського союзу і НАТО. Я робитиму все для того, щоб наблизити цей історичний момент», – наголосила Юлія Тимошенко у вступному слові.

Вона також зазначила, що сильна впливова Україна в світі нікому не потрібна, окрім нас самих: « У цій важкій роботі, у цій важкій глобальній боротьбі у нас є лише одна надійна зброя, один найважливіший ресурс – це інтелект нашої нації».

Народний депутат запропонувала за підсумками Форуму створити чотири платформи, які об’єднають найсильніших інтелектуалів України, представників професійних кіл, громадянського суспільства, різних політичних команд.

«Нам, українцям, стратегічно дивлячись у майбутнє, треба перезаснувати свою країну на надійному фундаменті сучасного переосмислення принципів. Закони та державні інститути мають бути реформовані або ліквідовані, якщо вони несправедливі», – зауважила політик.

Повернення миру в Україну та стратегія відновлення Донбасу – ці питання мають бути головними в порядку денному інтелектуальної еліти країни і не можуть бути монополізовані владою. 

«Мир потрібен Україні як повітря. Війна перетворилася в ширму для прикриття корумпованої, безглуздої політики влади, у найбільший заробіток для декількох людей. Це те, що сьогодні стримує мирний  процес і на дає можливості вести реальні переговори», – наголосила Юлія Тимошенко.

 


 

Новий курс України неможливий без нового суспільного договору між державою і суспільством, де пріоритетом будуть інтереси громадянина  України.

«Право народу на свій розсуд, самостійно, у вибраний ним спосіб і під свою відповідальність організовувати власне життя і життя суспільства – це і є основою суспільного договору», – пояснила політик.

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко закликала учасників Всеукраїнського форуму «Новий курс України» до подальшої спільної роботи для того, щоб запропонувати суспільству ефективну програму відновлення України.

Коментарі
18 Червня 2018, 21:27
Нічого нового і особливого. Такого роду «форум» в Україні вже проводився. Це було в Харкові під проводом Саакашвілі, під назвою – антикорупційний. Попри певні недоліки він був біль фаховим і коштував значно менше. Почну з «суспільного договору». Мабуть, договору різних частин суспільства між собою, яке домовившись, обере новий Уряд, якому довірить свою долю. Маячня. Переважна частина нашого суспільства хоче витрачати на життя по-європейські, а жити і працювати по-радянські. Люди радянського типу допоки що становлять більшість. В нас немає середнього класу, якому потрібна економічна свобода, демократія і влада, яка не пхає носа в його підприємницьку діяльність, за допомогою законів, охороняє від чиновницького і мєнтовського свавілля. А середній клас за це чесно платить податки і повністю, своєю легально, працею забезпечує себе і свою родину. Чи говорила Юля Володимирівна про економічну, захищену законом, свободу? Не думаю, бо саме середній клас здатний збудувати цивілізоване суспільство, яким є, для прикладу, Німеччина. 85% - представники середнього класу. Коли радянськім на голову пропонують самостійно вирішувати стратегічні питання, то тільки для того, щоб незабаром узурпувати владу. Колись більшовики проголосили «всю владу радам», для того щоб вона перейшла у власність генеральному секретареві. А далі про мир, і нічого про Крим. Справжній мир в Україну прийде тоді, коли вона стане справжньою державою, позбудеться популістів, як колись Лі-Куан-Ю комуністів. А ще коли Західний Світ зрозуміє, в який час він живе і загнуздає кожного, хто наважується порушувати норми міжнародного права. В першу чергу Росію, яка бажає Україні миру в наслідок встановлення в нашій країні московських порядків.
18 Червня 2018, 21:41
юлію тимошенко в призиденти
19 Червня 2018, 11:39
в прИзидентши ))
19 Червня 2018, 17:24
Підтримую Читача, який стисло і внятно розкрив суть намагання ЮВТ зробити ще один популістичний реверанс напередодні виборів. Варто хіба додати, що цей політологічний маневр Юлі був адресований інтелектуальному прошарку виборців, які поки - що не підтримують її курсу та не бачать цю хитру пані серед політичних лідерів. Готували скелет, концепцію цього форуму американські політтехнологи за гроші від БЮТ невідомого походження. Тому у тексті новомодні словечка, термінологічні звороти тощо. Але "нове" політичне вбрання, політичні лабутени не сприймаються думаючою публікою, оскільки вони ніколи не були основою її життя та світогляду. Раджу загуглити останній випуск проекту Майкла Щура про Юлю, де він документально і фактологічно показує обман і маніпуляції цієї політкині минулого десятиріччя.
20 Червня 2018, 01:32
Наш/ваш...Президентом стає особа ,яка набирає найбільшу кількість голосів на президентських виборах.У Тимошенко уже 3 рік поспіль найвищий рейтинг серед усіх кандидатів. А Шляхта Читач Хрін і так .............. це один старий пердун бот Петра.
20 Червня 2018, 01:46
Прикро, що більшість громадян України не розуміють що Ю.В. Тимошенко щиро хоче кращого для них життя. Не розуміють, що Ю.В. Тимошенко без їх підтримки не пропаде, а громадянам України без підтримки Ю.В. Тимошенко - буде дуже тяжко. Попередні роки низьких пенсій, заробітних плат і напроти - високих цін на комунальні послуги і корупції в судах, органах влади це підтверджують. Різного рода тролі приписують Ю.В. Тимошенко жажду влади. Але то брехня. Не вірте. <br/>Підтримуючи Ю.В.Тимошенко - Ви тим самим бедете підтримувати себе. Голосуєм за Ю.В. Тимошенко!
20 Червня 2018, 04:34
Звичайно,тимошенко хоче кращого життя. Для себе, білої та пухнастої..
20 Червня 2018, 05:55
Та, звісно, на возику аля коля рудьковський вона більше не хоче кататися
20 Червня 2018, 10:24
Я вже не раз писав, що юлеботи підло й підступно використовують відомі на сайті нікнейми, аби підримати на такому своєрідному &quot;інвалідному візку&quot; куплений Юлею псевдорейтинг. Ще у часи війни МГБ створювало зі своїх сексотів та східняків &quot;боївки&quot; УПА, котрі грабували мирне населення сіл, дискредитуючи у такий спосіб справжній національно-визвольний рух. Методи роботи кремлівських методистів та політтехнологів, які допомагають Юлі, не змінились. Маніпуляції, обман, популізм та нестримна жага влади - ось основні засадничі &quot;цінності&quot; цієї авантюристки та пройдисвітки, що розраховує на електорат з малоосвічених бабусь та куплених за гречку й обіцянки дрібних істот. Було б більше толку, якби ці псевдошляхтичі під власним ніком відстоювали позицію Юлі, це було б принаймні чесно і переконливіше. От, для прикладу, коментатор Камінь, коли не на зарібках у Воронежі, наполегливо відстоює УКРОП і тому мислячі люди знають ціну цій &quot;патріотичній&quot; політичній силі.))
20 Червня 2018, 10:55
Об'єднуючи всіх коментаторів, котрі ще здалеку бачать політичного маніпулятора з косою та шлейфом досвідченого авантюриста, ви у такий спосіб часом не відпрацьовуєте юлькін хліб - зарплатку у конверті за свою &quot;партійність&quot; ? Приписуючи мені петроботство, ви забуваєте, що Хрін відстоював державність та політичні державотворчі проукраїнські сили ще в часи перебування Петра на посаді міністра економіки в уряді Януковича. Тому пукати на сайті, відпрацьовуючи 30 срібняків від Юлі, як це ви собі дозволяєте, більш низько аніж відстоювати державу Україна без акцентів на якусь конкретну політичну силу, позаяк я прихильник двопартійної системи на кшалт США - влада і опозиція, республіканці та демократи, котрі періодично приходять до влади, працюючи на свою державу!
20 Червня 2018, 12:18
Шановні. Готовий повірити, що ви не за гроші любите Тимошенко, що ви насправді вірите в її рейтинги та перемогу на виборах. Але чому тоді повідомлення про таку «популярну» політесу, яке висить на сайті з 18 червня відвідало лише 291 зацікавлених???? Порівняйте з іншими повідомленнями. Статтю Романович про старих лисів прочитало близько півтори тисячі. Про що це говорить???
20 Червня 2018, 17:51
Народ явно посунув почитати коменти. вже понад 300. Або з центрального офісу &quot;Батьківщини&quot; наказали негайно зробити рейтинг. А пізно, Тенденцію відстежено.
21 Червня 2018, 11:59
Про зацікавленість персоною і політиком Тимошенко, якщо аже вести мову про читабельність її щотижневих реклам на сайті, красномовно свідчить такий факт. Статтю на сайті з громадською вбиральнею у Камені за 3 дні переглянуло більше 3,5 тис. осіб, а за такий же і більший період цю Юлину реклямувку - заледве чуть більше 300 читачів. Іншими словами - рейтинг кльозету вдесятеро більший від рейтингу політиків-маніпуляторів секондхендівської свіжості...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром