Мешканцю Камінь-Каширського району спалили автомобіль у маневицькому лісі

21 Червня 2018, 15:38
Мешканцю Камінь-Каширського району спалили автомобіль у маневицькому лісі 5542 Джерело: https://www.volyn24.com
Мешканцю Камінь-Каширського району спалили автомобіль у маневицькому лісі

Кримінальну справу про підпал автомобіля у лісі Маневицького району відкривати не будуть.

Про це повідомили у районному відділку поліції, – пише Волинь24.

Поліція могла б порушити справу, якби надійшла заява від власника автомобіля або ж пожежники в акті огляду вказали, що стався підпал.

«Чоловік, який повідомив про те, що згорів його автомобіль, відмовився писати заяву. Він не заявив про те, що просить знайти винних і що це підпал. Натомість повідомив, що просить припинити розгляд справи, претензій ні до кого не має», – повідомив черговий інспектор райвідділку Борис Неведюк.

У коментарі власник авто, мешканець Камінь-Каширського району Сергій Сацик пояснив, що заяву не написав, бо «навколо був «кіпіш», почали горіти дерева, і було не до того».

Як пояснив інспектор поліції, якщо власник авто таки напише заяву, його притягнуть до відповідальності за те, що не розмитнив автомобіль.

З іншого боку, кримінал могли б відкрити, якби пожежники в акті огляду зазначили, що автомобіль підпалили, проте вони не складали такого документу.

«Автомобіль був із литовськими номерами. Згідно із постановою Кабміну, облік пожеж, пов’язаних із автомобілями на іноземній реєстрації, пожежною інспекцією не ведеться. Ми лише повідомляємо поліцію, а вони далі розбираються», – пояснив начальник Маневицького відділку ДСНС Валерій Клімчук.

Нагадаємо, у суботу, 16 червня, посеред лісу в Маневицькому районі згорів автомобіль Ауді А-6. Власник розповів, що залишив авто лише на 15 хвилин, поки ходив за дружиною та мамою, які поруч збирали чорниці.

Версію займання через несправність проводки чоловік відкинув. Каже, що купив авто лише місяць, тому нещодавно повністю провів комп’ютерну діагностику.

Коментарі
22 Червня 2018, 12:52
Запитайте що він там робив /попоредженя було щоб товар з чужой територіі не брати,тоість не красти/ порушив - поплативсь
22 Червня 2018, 13:28
Да знаєм того пацика,злодійкуватий----займався поставкою лісу на червиськи пілорами
22 Червня 2018, 23:43
Дибіл
23 Червня 2018, 00:11
а металобрухт хоч вивіз?
23 Червня 2018, 05:57
Почався кіпіш .думаю ця фраза сказала за власгика все
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром