Камінь-Каширський: як відзначили 100-річчя державної служби в Україні

25 Червня 2018, 12:09
Камінь-Каширський: як відзначили 100-річчя державної служби в Україні 3183
Камінь-Каширський: як відзначили 100-річчя державної служби в Україні

Із цієї нагоди у районному будинку культури відбулися урочистості.

Державний Гімн, хвилина мовчання в пам’ять про загиблих борців за Україну, а затим зі щирими словами привітань до винуватців свята звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік і заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

«Сфера вашої діяльності надважлива. Це – факт. Адже служити людям і державі – це не тільки професійний обов’язок, а передусім покликання. Тому кожен із вас повинен гідно відповідати цьому статусу», – звернувся до присутніх Олександр Михалік.

Сергій Дмитрук побажав держслужбовцям оптимізму, терпіння, творчої наснаги та успіхів на професійній ниві.

Опісля представники районної влади вручили капітану команди державних службовців району, начальнику відділу освіти райдержадміністрації Віктору Пасю символічні кубки за високі спортивні результати. Зокрема, ІІІ командне місце в обласному етапі ХІ Волинської спартакіади «Здоров’я» серед державних службовців і «золото» у відкритому районному турнірі з волейболу з нагоди Дня державної служби.

На урочистості прибув голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко. Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області виконав важливу місію – за багаторічну сумлінну працю в органах державної влади, високопрофесійне виконання службових обов’язків, особистий внесок у соціально-економічний розвиток області та з нагоди Дня державної служби почесними грамотами облдержадміністрації нагороджені:

- начальник Камінь-Каширського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області Валерій Должко;

- начальник відділу юридичної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання і протидії корупції та роботи із зверненнями громадян апарату районної державної адміністрації Валентина Сорочук.

Окрім того, подяки голови облдержадміністрації оголосили:

- трудовому колективу управління соціального захисту населення  районної державної адміністрації (начальник – Максим Демидюк);

- завідувачеві сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату районної державної адміністрації, переможцю ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий керівник»Наталії Шуйчик.

Коментарі
25 Червня 2018, 15:47
Ай-яй-яй, а що ж так обділили головних очільників району? Он Пась, як не крути, а хоча б у спорті результатів таки досягнув...
25 Червня 2018, 17:19
Державі Україна всього 27 років, а державній службі вже 100. Чудеса арифметики.
25 Червня 2018, 19:42
Очевидно, начальнику відділу освіти більше зайнятсь нічим, окрім спортивних дсягнень...
25 Червня 2018, 23:59
Видно, що ти таки Хатуль, оскільки не знаєш історії УНР, де Грушевський з Винниченком були першими держслужбовцями 1 рангу, )) а Семен Петлюра - головний отаман військ молодої Української держави...
26 Червня 2018, 12:01
Це скоріше ти не знаєш історії України )) УНР проіснувала всього кілька років (Універсалів) .<br/>А ці нинішні &quot;дєятєлі&quot; лізуть вже й туди ..<br/>До речі, не плутай Петлюру і Сємєнчєнка )) Семен - це Костя грішин (Сємєнчєнко) , а Петлюра - це Симон ))<br/>Учі матчасть , вумнік))
27 Червня 2018, 01:36
І ще одне . <br/>Де ти чув , щоб нинішня Незалежна Україна оголосила себе правонаступницею УНР??
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024