Камінь-Каширський «Родовід» виступив перед військовими

27 Червня 2018, 10:40
Народний аматорський ансамбль «Родовід» 3452
Народний аматорський ансамбль «Родовід»

З подарунками і концертом завітали до бійців зенітно-ракетного полку, що дислокується у Володимирі-Волинському, гості з Каменя-Каширського – керівники району і народний аматорський ансамбль «Родовід».

У рамках шефської допомоги гості привезли акустичну апаратуру, – пише Вісник+К.

Однак, як зазначив голова районної адміністрації Валерій Дунайчук, їхній візит ознайомлювальним, оскільки у подальшому обіцяють підтримувати військових цієї частини, як підтримують й інші військові підрозділи. Територія та приміщення, які довгий час пустували, потребують відновлення. А це – ремонт у казармах, облаштування їдальні.

Зважаючи на те, що є проблеми з житлом, бо чимало служить бійців з різних регіонів, командування частково  намагається самотужки вирішити це питання, облаштувавши в одному з приміщень кімнати для контрактників. Але цього недостатньо.

Не приховує командир частини полковник Заіченко, що є нестача  кадрів. Зенітники потребують водіїв, ремонтників. Зараз військові готуються до виїзду на полігони, де проходитимуть бойове злагодження. Варто зазначити, бійці вже мають досвід перебування у зоні ООС, де  понад півроку охороняли повітряний простір держави.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром