На Камінь-Каширщині з’явиться два спорткомплекси

27 Червня 2018, 18:00
Спорткомплекс 6022
Спорткомплекс

Волинська обласна рада оголошувала обласний конкурс проектів місцевих ініціатив, розроблених органами самоорганізації населення, громадськими організаціями, благодійними фондами, ініціативними групами, сільськими, селищними, міськими радами, радами  об’єднаних територіальних громад Волинської області.

Конкурс проводився відповідно до Положення про обласний конкурс проектів місцевих ініціатив, затвердженого рішенням обласної ради, – повідомляють у прес-службі Волиньради.

Метою конкурсу є підтримка місцевих ініціатив та поширення позитивного досвіду, набутого у процесі реалізації проектів.

Всього подали до 200 проектів.

Відповідно до рейтингу, складеного за результатами експертної оцінки проектів, визначили переможцями обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив 2018 року 32 проекти.

У числі переможців:

Гуто-Боровенська сільська рада Камінь-Каширського району, проект «Створення Гуто-Боровенського сільського спортивно-оздоровчого комплексу ім. М. Самка» (співфінансування з обласного бюджету – 99 тис. грн);

Раково-Ліська сільська рада Камінь-Каширського району, проект «Нове будівництво спортивного ядра з біговими доріжками» (співфінансування з обласного бюджету – 98 тис. грн).

Селищна рада Головненської ОТГ Любомльського району, проект «Реконструкція стадіону в смт Головне Любомльського району Волинської області» (співфінансування з обласного бюджету – 98 тис. грн).

Коментарі
28 Червня 2018, 11:22
Вже в Камінь Каширську стадіон збудували,вложили 2мільйони і що,пустує ,трава повигоряла на сонці,дощ піде вода стоіть ,так і на цих проектах хтось руки нагріє ,дерибан грошей в спорті як був так і остався- Якби якісь незалежні експерти ревізували і наказали ділків,ото порядок бувби
28 Червня 2018, 12:25
По тому стадіоні що в Камені гроши відмивались поетапно-Палиця на вибори мільйончик підняв ,забудовник Бусько півлімона/ з свею дідівською технологією/,а після района рада з спортивними функціонерами-А якою травою стадіон засівався,тою що для худоби і птиці- 150грн за кіло, а ше машинку прикупили для стрижки трави поверх 100тисяч
28 Червня 2018, 13:07
В Гуті буде так само, це просто фішка Іри Констанкевич перед виборами і Кості Марчука перед гутниками щоб обрали його головою ОТГ .
28 Червня 2018, 13:22
Це ви не бачите загальної картини, бо модернізація стадіонів відбувається в багатьох областях України. Наразі лише нема уніфікованої технології, тому на кожній місцевості своя технологія (як тут писали аля Бусько і т.п., а гроші йдуть).
29 Червня 2018, 01:10
Агов,ви куди поділи мій комент ?,що правда очі ріже?!!!!!!
29 Червня 2018, 01:11
Дякую за повернення!
02 Липня 2018, 17:56
Це шановні черговий развод ,замануха ,бо наближаються вибори ,а ОТГ вже необхідні і тільки від укропа керовніки,-- обирали пані Констанкевич--звабили стадіоном, і побудували його,но в якому він стані/на ПТУ ДОРЕЧИ ІСНУЮЧИЙ НЕ ХУЖЕ/ і скільки там державних коштів затрачено,,,це просто жах -мільйони, А ці проекти що вам по дають -це накопиченя капіталу,--просто забудовник вже буде не Бусько ,а Константа М
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024