«Нам потрібен новий суспільний договір»

29 Червня 2018, 09:46
Юлія Тимошенко 1148
Юлія Тимошенко

Шановні земляки!

28 червня 1996 року Верховна Рада ухвалила Основний закон незалежної Української держави. На жаль, він так і не став надійним захистом для громадян, запорукою стабільного й успішного розвитку країни. Тому сьогодні нам потрібен новий суспільний договір, основа якого – право народу самостійно, на свій розсуд організовувати власне життя та життя суспільства, щоб люди почували себе захищеними і впевненими у завтрашньому дні.

Щиро сподіваюся: саме так і станеться. Тоді ми зможемо з гордістю заявити, що Україна – дійсно демократична держава, де найвища цінність – людина, її права, честь, гідність, здоров’я та безпека.

Сердечно бажаю усім волинянам твердої віри у краще майбутнє, родинного благополуччя, здійснення найсміливіших мрій і сподівань.

Нехай мир та взаєморозуміння сприяють розбудові нашої Батьківщини!

Валерій Бондарук,

голова Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Коментарі
29 Червня 2018, 14:48
Нам потрібні нові політичні лідери, а не ті миші і російські "криси" що вже біля 20 років тужаться зі всіх імперських сил "врятувати" українців! Юля - давно пройдений та секонд-хендівський етап та маніпулятор! Наступні реальні лідери спред опозиції до Петра І - це Гриценко і Яценюк. Всі решта - бутафорія та лузери!
30 Червня 2018, 11:03
Гриценко. Під час його перебування на посаді міністра оборони було розпродано чи не найбільше військової техніки та обладнання. Його справу «успішно» продовжив Єхануров. Все прикривалось тезою – Україні немає з ким воювати, їй непотрібна надто велика армія, краще мало, але якісно. Зробили мало, про якість забули. На сьогодні є звернення до генеральної прокуратури про відкриття кримінального провадження на колишніх міністрів оборони за фактами послаблення обороноздатності України. Гриценко є лідером, який ніколи не був самостійним, завжди ішов піл руку більш активного і впливового: Ющенко, Тимошенко і навіть Садовий та Саакашвілі. Президент має бути лідером, а не помічником. Яценюк класно почав. Але з першого кроку продемонстрував дикторські замашки. З його ініціативи до статуту «Фронту змін» увійшло поняття – «лідер партії», тобто особа, яка фактично стоїть на партійним статутом. Використавши цей статус «імператора», він без рішення з’їзду, об’єднує партію з «Батьківщиною». Україні не Росія – диктатури не потребує.
30 Червня 2018, 23:00
Я не оцінюю ні Гриценка, ні Яценюка, врешті це не мої політичні кумири. Я лишень констатую факт, які кандидатури вийдуть нагора в політикумі. Щодо Гриценка, то дісно розбазарено військового майна за його каденції Міністра багато, але це не була його ініціатива і не він їм торгував, тоді було утворене окреме відомство з реалізації військових "надлишків" з часів Союзу. Якщо вже на те пішло, то ж була відкрита кримінальна справа, аби потопити Гриценка як кандидата у Президенти, але ж не нашкребли компромату... У всякому випадку, хтось з них і Юлька будуть об'єднувати свої зусилля, аби танцювати старі коломийки чи гуцульський аркан по-колу, як це вже триває біля 20 років поспіль!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024