Камінь­Каширський: поліцейські присягнули на вірність українському народу

27 Квітня 2016, 09:21
1479

У Камінь­Каширському відділі поліції особовий склад склав Присягу працівників поліції. В урочистості взяли участь правоохоронці, котрі в рамках реформування Міністерства внутрішніх справ успішно пройшли атестацію, а відтак і підтвердили право носити високе звання поліцейського, – повідомляє Камінь­Каширський відділ поліції ГУНП У Волинській області

«Ми разом складаємо урочисту обіцянку працівників поліції на вірність нашому народові. Вперше, присяга закріплена законом, який чітко прописує умови проходження служби поліцейських. «Служити та захищати!», ­ такий девіз служби поліцейського», ­ зазначив керівник Камінь­Каширського відділу поліції Валентин Іванович Чих.

Співробітників привітав також перший заступник начальника Камінь­Каширського відділу поліції Мирослав Курбанов. Він наголосив, що присягу складають на все життя. Такий крок є визначною віхою в долі людини, свідченням її життєвого вибору, свідомого ставлення до професії.

Співробітники Камінь­Каширського відділу поліції підтвердили готовність працювати в сучасних умовах, сумлінно та дисципліновано, з високою відповідальністю виконувати службові обов’язки, постійно вдосконалювати професійний рівень, неухильно дотримуватися Конституції України та чинного законодавства держави.


 

 

Коментарі
28 Квітня 2016, 01:38
Одні й тіж пики."поліція"як чую це слово відразу стає легше.Скільки державних грошей йде в ЖОПУ.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39