Скільки коштуватиме вам ваша чарівна посмішка?

28 Квітня 2016, 14:15
6662 Джерело: mistodent.com.ua

Камінь-Каширський районний інформаційний портал вчора оприлюднив проект рішення районної ради «Про затвердження тарифів на платні медичні послуги».

Район.Камінь-Каширський дослідив, скільки тепер коштуватимуть стоматологічні послуги у Камінь-Каширській ЦРЛ. 

Отож, «у зв’язку із зростанням цін на медикаменти, тарифів на комунальні послуги та видатків на господарські витрати, з метою належного функціонування медичних закладів району» видалення зуба коштуватиме: просте(включаючи огляд) – 27,67 грн., складне(включаючи огляд) – 40,08 грн. При чому вартість знеболювального сюди не входить.

Тарифи на лікування зубів дуже різноманітні. Все залежить від стану зуба та пломби, яку в нього закладають. Наприклад, при лікуванні карієсу можуть використовувати найдорожчі цемент «Фуджі» -- 35,80 гривень, композитний матеріал «Комполюкс» -- 47,95 гривень, світло полімерний матеріал «Градія» -- 112,88 гривень. Накладання тимчасової пломби коштуватиме 5,72 гривні, а видалення – 6,45 гривень.

Але це лише складові частинки вартості лікування зуба. Розібратися в тому скільки ж насправді коштуватиме пломбування зокрема вашого зуба ви зможете найкраще після того, як побуваєте на прийомі в лікаря. До речі, первинний огляд хворого коштуватиме 8,45 грн. А Консультація  лікаря без додаткового лабораторного дослідження вже в ортопедичній стоматології коштуватиме 17,78 грн.

Ціни на протези у запропонованих тарифах коливаються від кількох сотень гривень до поверх тисячі. Наприклад, металокерамічний зуб коштуватиме 450,41 грн., металопластмасовий – 286,97 грн., бюгельний протез на гіпсовій моделі (з пластмасовими зубами) – 702,48 грн., бюгельний протез на вогнетривкій моделі (з пластмасовими зубами) – 1188,50 грн.

Але більш детально ви можете ознайомитися із запропонованими тарифами на стоматологічні послуги тут.

До речі, районна рада опублікувала всі тарифи з метою проведення громадського обговорення на офіційному сайті районної ради. Тому свої зауваження та пропозиції можете надсилати за адресою: 44500, м. К-Каширський, вул. Воля, буд. 2,  районна рада.

Згодом Район.Камінь-Каширський ознайомить наших читачів із цінами на послуги у приватних стоматологів.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024