Бузаки: багатодітній мамі вручили нагрудний знак «Мати-героїня»

03 Липня 2018, 11:09
Під час нагородження 4343
Під час нагородження

Згідно з Указом Президента України за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку 24 багатодітним жінкам Камінь-Каширщини присвоїли почесне звання «Мати-героїня».

Так, нещодавно ці державні нагороди мами-героїні отримали з рук голови облдержадміністрації Олександра Савченка, ‒ повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Однак, мати 5 дітей із села Бузаки Наталія Дарчик з поважних причин не змогла з’явитися на церемонію вручення. Тож днями голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук спільно з керуючим справами районної ради Валерієм Хитриком та Бузаківським сільським головою Миколою Панасюком завітали до оселі багатодітної матері.

Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук вручив Наталії Дарчик посвідчення, нагрудний знак «Мати-героїня», а також подарунок і квіти.

«Звання «Мати-героїня» – це, насамперед, державне визнання Вашої материнської самовідданості, наполегливої праці, яку Ви вкладаєте у виховання своїх дітей. Переконаний, що вони будуть гідними громадянами своєї держави. Нехай Всевишній дарує Вам і Вашій родині міцне здоров’я, злагоду, благополуччя та мир», – зичив керівник виконавчої гілки влади в районі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024