Камінь-Каширщина: мешканцям нагадали, як не допустити пожеж у лісах

06 Липня 2018, 13:09
Нагадують правила безпеки 1765
Нагадують правила безпеки

У Камінь-Каширському районі рятувальники нагадали населенню вимоги пожежної безпеки для запобігання пожежам в екосистемах.

4 липня працівники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області та 8 Державної пожежно-рятувальної частини провели інформаційні рейди на території рекреаційних зон поблизу міста Каменя-Каширського, – повідомляють у Камінь-Каширському РВ УДСНС України у Волинській області.

Фахівці Служби порятунку нагадували громадянам про небезпеку розведення відкритого вогню у лісових масивах та на відкритих територіях, вручили тематичні пам’ятки з правилами безпечної поведінки у лісі.

Щоб не допустити лісової пожежі, рятувальники рекомендували для розведення багаття обирати спеціально обладнані місця у межах рекреаційних зон, пояснили, що не слід кидати непогашені недопалки цигарок, а також рекомендували звернути увагу на небезпеку спалювання сухої рослинності та сміття на присадибних ділянках та територіях, що межують з торфовищами та лісовими угіддями.



1

 

Коментарі
07 Липня 2018, 12:59
Там нема в тому лісі чому горіти, одні пеньки і корчи
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024