Підцир’я: Шлях до стадіону в селі просять відремонтувати жителі Каменя-Каширського

04 Травня 2016, 11:25
2489

Жителі Каменя-Каширського та вболівальники футбольного клубу «Доф-Арбо» звернулися до депутата міської ради Петра Герасимка з проханням посприяти у вирішенні питання ремонту дороги до стадіону в селі Підцир’я. Причиною цього звернення стали перенесені сюди віднедавна  футбольні матчі у зв’язку з тим, що на міському стадіоні «Колос» триває реконструкція.

«На жаль, дорога до футбольного поля села Підцир’я знаходиться у дуже поганому стані.

У 2015 році було проведено капітальний ремонт вул. Сп. Гнатюка з асфальтовим покриттям протяжністю 300 м. Невідремонтованою залишається  ще 1 кілометр. Частина  цієї розбитої дороги пролягає до стадіону. Реконструкція стадіону «Колос» буде проходити протягом 2016-2017 років, а тому всі футбольні матчі проводитимуться у с. Підцир’я», — зазначив депутат міської ради Петро Герасимик.

Ось там, за калюжами, видніється відремонтована дорога  по вулиці Сп.Гнатюка
Ось там, за калюжами, видніється відремонтована дорога по вулиці Сп.Гнатюка

 

Він також просив передбачити кошти на проведення ремонту відрізку дороги з білощебеневим покриттям протяжністю 250-300 метрів вул. Сп. Гнатюка. На сесії міської ради депутати вирішили розглянути це питання більш детально на наступній сесії.

Дорожнє покриття на цій частині вулиці просять відновити
Дорожнє покриття на цій частині вулиці просять відновити

 

Район.Камінь-Каширський поцікавився у заступника міського голови Миколи Шворака, чи будуть виділені кошти на ремонт цієї вулиці. І він зазначив наступне:

— Поки що комісія не вивчала дане питання. Але цієї вулиці на разі нема в переліку тих, які планують в цьому році відремонтувати і на це вже передбачені в бюджеті кошти. Відповідно можу лише припустити, що ремонт вулиці можна буде провести у випадку перевиконання бюджету. Але я маю сумнів у тому, чи варто робити білощебеневе покриття на вулиці Сп. Гнатюка. По-перше, раніше тут було асфальтове покриття. По-друге, частину дороги вже зробили з асфальтовим покриттям. Тобто доцільніше було б знову прокласти асфальт. А це, звичайно, дорожче.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром