Погоня патрульних за нетверезим водієм: порушнику ПДР загрожує додаткова «стаття» за непокору поліцейським

07 Травня 2016, 10:00
3930

Вранці минулої середи на вулицях міста перехожі стали свідками справжнього поліцейського переслідування. На великій швидкості мчав «Мерседес», а за ним навздогін автомобіль поліцейських. Спершу можна було подумати, що наші копи відпрацьовують майстерність погоні і затримання порушника, чи ще гірше, бандитів. Гучномовець з поліцейського авто не втомлювався повторювати: «Водій «Мерседеса», зупиніться!». Але, як стало відомо згодом, це була не навчальна, а справжня реальна погоня, – розповідає районна газета «Полісся»

Водій «Мерседеса», який явно перебував у нетверезому стані, вирішив втекти від правоохоронців. Йому вдалося виїхати з міста та доїхати до села Воєгоща, де його і затримали поліцейські.

Порушником виявився житель Каменя-Каширського Віталій Г. За вчинення дорожньої аварії він вже притягався до відповідальності. Втім, як кажуть в народі, горбатого хіба могила виправить. Бо знову пішов на злісне порушення.

Тепер йому, вочевидь, загрожує додаткова «стаття» за непокору співробітникам поліції. Добре, що ніхто із людей при цьому не постраждав. “Меседес” було вилучено та поміщено на штрафмайданчик, а на Віталія Г. було складено протокол. Правда, порушника це не врозумило.

Цього ж дня, але вже в обідню пору він, пересівши за кермо мікроавтобуса, подібний інцидент створив вдруге. Він знову відмовився зупинитися на вимогу інспектора. Його автомобіль правоохоронці наздогнали у селі Теклине.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром