Ой, чи є, чи нема?

08 Травня 2016, 16:50
3694 Джерело: facebook.com

Громадський діяч, депутат Камінь-Каширської районної ради 6-го скликання Вероніка Романович на своїй сторінці у Facebook нещодавно написала про те, що відбувся візит до начальника Головного управляння юстиції у Волинській області. Піся чого виникла нагода попередити громадян України про дії однієї державної установи, якої вже немає, але вона ще може зіпсувати вам життя.

Що саме мала на увазі Вероніка Романович, вона більш детально написала у своїх блогах на сайтах volynpost.com та 4vlada.com. У публікації «Остерігайтесь повідомлень з того світу». Вона, зокрема, повідомила наступне.

Йдеться про те, що Постановою Кабінету Міністрів України від 21 січня 2015 року за № 17 ліквідовано Державну реєстраційну службу та Державну виконавчу службу. В Постанові це звучить наступним чином: «Ліквідувати Державну реєстраційну службу та Державну виконавчу службу, поклавши на Міністерство юстиції завдання і функції з реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), з питань державної реєстрації актів цивільного стану, речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, договорів комерційної концесії (субконцесії), з питань реєстрації (легалізації) об’єднань громадян, інших громадських формувань, статутів фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування, якщо їх реєстрація передбачена законами, статуту територіальної громади м. Києва, державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності».

В академічному словнику української мови (в 11 томах) слово «ліквідувати» пояснюється наступним чином – «Припинення діяльності (закладу, підприємства, установи тощо) ... ; Доведення чого-небудь до кінця з метою позбутися чогось, розрахуватися з ким-, чим-небудь і т. ін… Припинення існування, знищення чого-небудь. …; Фізичне знищення кого-небудь.

Отже від 21 січня 2015 року цих, вище зазначених служб, немає. Що є навзамін – це вже інше питання, а цих печаток, листів, штампів, вивісок, а головне – посадових осіб, посадових прав немає. Усі вони від 21 січня 2015 року є колишніми, чи то бувшими.

Але ми живемо в країні чудес, не плутати з чудесною країною, і в цій країні законів та інших нормативних актів не знають не лише пересічні громадяни, а й посадові особи. Наприклад, працівники Міністерства юстиції України, і виявляється навіть їхні керівники.

З приводу останнього вдалось довідатись під час розмови з начальником Головного управління юстиції у Волинській області Кухариком Валентином Івановичем. Розмовляли на тему – є чи немає Державної виконавчої служби в державі Україна. Розмовляли під диктофонний запис, бо важко не зафіксувати для поколінь таку унікальну розмову.

Спочатку пан начальник почав заперечувати проти запису, але навряд чи через посадову скромність. Але коли я запитала його, в присутності його секретарки – чи існує в Україні правова норма, яка забороняє відвідувачу нетаємної установи вести аудіозапис розмови з посадовою особою – погодився. Може тому, що знає, що такої норми немає, а може тому, що не знає, що такої норми немає.

Отже керуючись принципом демократичного суспільства – громадянин має право робити все, що не заборонено законом, я здійснила запис розмови. Валентин Іванович в моїй присутності перечитав Постанову, можливо вперше в своєму житті, але дати предметної відповіді не зміг. А предметна відповідь дуже проста. На запитання – чи існує в Україні де-юре державна установа з назвою «Державна виконавча служба», на основі вищезазначеної Постанови КМУ, юрист може відповісти тільки двома словами - не існує.

Не знають відповіді на це запитання і його підлеглі. Наприклад, очільниця колишньої Державної виконавчої служби в Камінь-Каширському районі Волинської області пані Б. Не знають, бо минув рік як поховали цю організацію, а вони досі шлють повідомлення від неї. Той самий бланк, печатка та підпис від імені неіснуючої посади неіснуючої установи.

Нез’ясованим залишається запитання – чи знає пан Міністр Юстиції про те, що не знають його підлеглі. І це не просте запитання, бо якщо народ не знає, що даної установи немає, а до них приходять листи та представники з «того світу», то що вони мають робити!? Отже маємо підозру в масштабній шахрайській схемі, де-юре, на чолі з міністром. У людей описують майно, відбирають майно, мабуть хабарі вимагають. А чому б і ні коли, коли звик народ державу боятись і не знати те, що варто знати, якщо маєш те, що можуть відібрати прибульці з минулого.

Отже! Остерігайтесь повідомлень з того світу. Не вірте їм, а прибульцям плюньте між очі.

Коментарі
09 Травня 2016, 01:35
"очільниця колишньої Державної виконавчої служби в Камінь-Каширському районі Волинської області пані Б." - пані Б. - це прізвище чи найдревніша професія?))
09 Травня 2016, 02:35
Ту Вероніка злодійку в шахрайку на букву Б хочеться послати. Хай краще свій генделик закриє- місце алкашні та зброду
09 Травня 2016, 11:42
То не ходи туди , в той генделик і знайомих переконай не ходити . До алкашні та зброду той генделик сам не ходить..
09 Травня 2016, 12:28
Шановні! В статті про Державну виконавчу службу, в якій згадується наша землячка пані Б, давайте про неї й поговоримо. Бо й справді таки цікава тема. А чим все ж таки виконавці неіснуючої служби, на чолі з пані Балицькою, займаються? Хтось має інформація?
09 Травня 2016, 15:18
Минулого тижня з пані Балицькою зустрівся в Волин.адмін. суді, суд пішов на стороні виконавчої.Цікаво, як суд сприйняв неіснуючу юрид. особу?
09 Травня 2016, 19:19
Ну не будьте ви таким наївним. Пані Б це не тільки Балицька, це бувша. А судді адміністративного суду хто? Це також бувші. А як і ще можна назвати тих, хто відновлює дискваліфікованих мєнтів. Станом на сьогоднішній день суд, прокуратура та переважна частина мєнтополіцейських є щирими союзниками режиму Путіна. Всіх їх потрібно на сто відсотків міняти, без права коли не будь працювати на юридичних чи державних посадах. Народ в цій великій справі може зробити лише одне – не носіть їм хабарі.
10 Травня 2016, 03:50
Читач - це Вероніка
10 Травня 2016, 13:20
Мрак.
10 Травня 2016, 13:35
Читаєм далі: http://visti-kamenia.com/blog/pravo-plyunuti-mizh-ochi-pribulcyam-z-togo-svitu-ne-skasovano-05370
10 Травня 2016, 17:31
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009172459519&pnref=story
11 Травня 2016, 02:00
А що ви думаєте. Якщо ви всі, хто коментує думаєте. А хто цю постанову, щоб Балицьку на "Б" звести зробив? Ну то ясно що Романович. Ну ясно, що Балицька, то є не Бібліотекар. Вона книжок не читає і навіть не роздає. Вона збирає і навіть не книжки. Вона є тим, хто добиває того, кого опустив суд, ну тіпа гордійчука, а вона, тіпа стервятника, за гордійчцуком дожирає. А Романович явно гордійчука з стервятниками опустила.
12 Травня 2016, 14:22
Вероніка, ну перестань писати маячню і вклинювати її всім хто не розуміється в даних питаннях. ПЕрестань чудити і плати борги ПСЕВДОАКТИВІСТКА.
12 Травня 2016, 18:04
Всі добре знають, що Балицькій готовлять місце в Генпрокуратурі. Намагалася минувшого року перейти туди, але не ті люди там.
12 Травня 2016, 20:43
А хто їй там готує місце? Може чоловік її сестри - Пташник? так скоро семенченка не буде в парламенті - і срать на цю балицьку разом із Пташником!
12 Травня 2016, 22:49
За Балицькою тюрма плаче, а не посада в Генпрокуратурі. Часи балицьких минають. Нехай краще сухарі сушить.
13 Травня 2016, 03:08
Про які часи Балицької Ви говорите, згадайте кількатисячний майдан в К-Каширську-вона виступила перед земляками- ніхто "ганьба" не сказав в її адресу, лише підтримка. Балицьку не побачиш в генделику, з цигаркою і наскільки мені відомо вона не вживає алкоголь. Цю людину в місті бачиш лише дітьми. Це справжня жінка, з порядної і простої сім ї.
13 Травня 2016, 03:22
Назвіть, що Балицька не так зробила і місті???
14 Травня 2016, 18:40
Хабарі не бере, а значить "порішати нельзя". А це біда для псевдоактівсткі Романовичихи
16 Травня 2016, 10:30
Не розумію, що і хто таке ця Балицька? Тільки й того як тут хтось пише, що вона є родичкою якогось Пташника..
16 Травня 2016, 13:38
Ця Балицька - ШАХРАЙКА. Ось хто.
16 Травня 2016, 13:57
ВЕРОНІКА ПЕРЕСТАНЬ ПИСАТИ. Любов Антонівна радійте, що про Вас пишуть, Ви попереду. Мудрості і терпіння. Люблю Вас як хорошу і милу людинку.
09 Квітня 2017, 23:29
Балицька таки шахрайка. Ха.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024