11 травня: свята, події та пам’ятні дати

11 Травня 2016, 09:00
2068

Сьогодні, 11 травня, святкує свій День народження головний лікар Камінь-Каширської центральної районної лікарні, депутат районної ради Людмила Адамівна Потягайло. Район.Камінь-Каширський щиро вітає іменинницю зі святом та зичить, щоб кожен день був осяяним високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стали запорукою успіху.

День Ангела святкують нині Артем, Іван, Максим, Віталій, Кирило. Власникам цих імен бажаємо родинного щастя й добробуту, прихильності фортуни та здійснення всіх їхніх задумів.

За православним календарем 11 травня – Ікони Божої Матері "Споручниця грішних".

Коментарі
11 Травня 2016, 21:52
А чому Кіріл? Хіба є таке ім'я в українській мові? Кіріл є в Белокаменной, он служит своему босу в Кремле! А в Україні є гарне ім'я Кирило. Вочевидь послуговуєтесь російськими джерелами? У цьому гріха великого нема, але ж і свою якусь гідність треба мати у часи, коли у тебе не тільки мову, почуття гідності, але й землю вже шматками відривають...
11 Травня 2016, 22:03
Дякуємо за те, що підказуєте.
11 Травня 2016, 22:11
Та це 10 травня святкують Кирила, див сайт: http://kamin.rayon.in.ua/news/8071-10-travnia-sviata-podiyi-ta-pamiatni-dati, а вже 11 травня, див. вище, - Кіріла! Район.к-к, мабуть має якогось свого протестантського календаря)))
11 Травня 2016, 23:49
Дякую адміністратору сайту за те, що прислухається до пропозиції читачів, нехай це буде до певної міри наша колективна праця...))
12 Травня 2016, 00:38
Друзі, можливо, у вас є більш достовірні джерела інформації стосовно іменин за календарем, то поділіться посиланням. Будемо дуже вдячні, а то наші чомусь викликають сумніви
12 Травня 2016, 18:20
Панове, а для чого вам здалося подавати щоденну інформацію для іменинників? Яка з того користь відвідувачам сайту? Краще було б коротко інформувати про визначні події в житті району на цю дату в історичній ретроспективі. Доброю традицією могло б стати привітання з іменинами чи з Днем народження відомих в районі людей, атошників, патріотів тощо. Правда, для цього треба більше працювати над збором, систематизацією матеріалу, більше шастати по селах і місту)) Але ж це принесе дивіденти - сайт стане популярним... А, якщо вже так кортить з тими іменинами і святцями, то для їх правильного висвітлення купіть звичайний відривний український календар без відомчої приналежності до конфесій, чи перекидний від "Бібльоса" - там є все, оскільки він апробований роками. Головне не пити міцної кави перед тим, як у нього заглядати і добре слинити пальця, аби листочок не вислизнув з під нього))) Створіть фанклюб прихильників сайту, нехай пропонують вам всяку-всячину, а редакція чи модератор вже пересіє це через відповідне решето весь цей "хлам", дивись і якесь зерно знайде))) От сьогодні Всесвітній день медсестер. Чому б не написати кілька слів про цих трудівниць з райлікарні, а ще додати гарне фото???Ціни б вам не було у сестринський день.))) Успіхів нам і вам!
12 Травня 2016, 19:41
І ще одне. От сайт вітає Людмилу Адамівну "Район.Камінь- Каширський щиро вітає іменинницю зі святом...". В цей день вона уродинниця, а іменницею буде на свято Людмили. Ця путаниця на Волині існує через те, що її територія тривалий час була під Російською імперією, а в Росії "имениньІ" и "день рождения" не розрізняють, тому ми є зрусифікованими не тільки ментально, але й словесно. Відтак, слід вітати: з днем народження, уродинами, або з іменинами. Правда, поліському вухові слово "уродини" не є зовсім благозвучгним, оскільки ж знову таки асоціюється з російським "урод". Але це минеться, з часом...)))
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024