В районі розпочато весняний призов

11 Травня 2016, 19:45
2000 Джерело: kamadm.gov.ua

5 травня, згідно з відповідним Указом Глави держави, в Україні розпочався призов громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань, який триватиме до 30 червня.

Сьогодні урочисто відправили до війська п’ятірку перших призовників із Камінь-Каширського району. Провести строковиків в армію до районного військкомату прийшли рідні, представники влади і духовенства.

Голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук і голова районної ради Віктор Сус побажали юнакам міцного здоров’я, терпіння, вірності військовій присязі та гідно пройти цей вишкіл. Окрім того, Валерій Савович додав, що строковиків не спрямовують у зону ведення бойових дій.

Потому вокальні колективи районного будинку культури віншували присутніх патріотичними композиціями.

Зазначимо, що Волинська обласна адміністрація на своєму сайтові повідомляє про те, що

«…не лише контрактники отримують матеріальну допомогу (від 5 тис. грн), а й строковики. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 587 кожен солдат отримує на картку 2 тис. 900 грн одразу після відправлення у військову частину. Передбачена допомога й по завершенні служби у розмірі середньомісячної зарплати для тих, хто працював, та мінімального окладу для тих, хто до служби в армії не був працевлаштований…»

voladm.gov.ua також повідомляє: «Що ж до строкового призову, то нині рівень виконання державних завдань (504 особи) – 51%. Лідери – Маневиччина, в аутсайдерах традиційно Шацький край (1 призовник), Іваничівщина (3особи) та Камінь-Каширщина (6 осіб).

Коментарі
12 Травня 2016, 22:58
А ви подякуйте за такий призов попам Московського патріархату...Вони дуже активно ведуть антиагітацію в цьому напрямку
17 Червня 2016, 14:22
Панове Сус і Дунайчук, перестаньте ходити на дрібні події обоє, бережіть державний час і шануйте себе! Замість проважанки 5 хлопців, один з вас нехай проїдеться у ті сільради, які зірвали мобілізацію, зустріньтеся з місцевою владою та людьми. Район займає перше місце в області по саботажу призову до ЗСУ, пасе задніх в інших питаннях! Не будьте клоунами чи весільними генералами, у кожного із вас є купа тяжкої, невдячної, але потрібної роботи...Якщо не ФАП відкривають двоголово, то військомат обоє зі свитою і помічниками відвідують....У нормальній ситуації керівнику такого рівня нема коли вгору глянути, не те що за руці триматися цілими днями на різних оказіях - церемоніальні генерали.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024