Добренські юні лісівники виборюють для Волині перемогу

12 Травня 2016, 10:30
1889

У Черкасах розпочав роботу Х Всеукраїнський зліт учнівських лісництв, який триватиме з 11 по 13 травня.

До збірної юних лісівників Волині, яка бере участь у зльоті, увійшли кращі із кращих. Маргарита Бегаль та Мирослава Пась представляють команду-переможця  –  Добренське учнівське лісництво Камінь-Каширського району,  Марта Остапчук – Ратнівське учнівське лісництво, яке наступного року прийматиме у себе учасників обласного зльоту юних лісівників Волині. Колківчанка Марія Паньків на Всеукраїнському представлятиме наукову роботу. Про це розповідають у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Вчора відбулися виставки-презентації досягнень шкільних лісництв та знайомство з Черкасами. Сьогодні команди захищатимуть науково-дослідницькі роботи у галузі лісового господарства.

Як зазначають у прес-службі, вже є відгуки про вдалу і об’ємну виставку-презентацію волинських лісівників. Зазначається, що презентацію роботи юних лісівників Волині у контексті співпраці з професійними лісоводами області на Х Всеукраїнському представить начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко. До речі, серед тих, хто очолює волинську делегацію і головний лісничий ДП «Камінь-Каширське ЛГ» Василь Фіц.

Участь у зльоті беруть юні лісівники з 23 областей України. А ми всім районом тримаймо кулаки за вдалі виступи наших дівчат-лісівниць.

Читайте також Юні лісівники із села Добре представлятимуть Волинь на Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024