Дороги немає. Є ями

12 Травня 2016, 12:40
3102

Обіцяний ремонт на дорозі державного значення, що проходить через села Брониця та Пнівне, досі не розпочали

Пам'ятається, нещодавно Микола Янчук, начальник Старовижівського райавтодору, який опікується ремонтом доріг і в нашому районі, розповідав журналістам про те, що що служба автомобільних доріг Волинської області профінансує роботи по утриманню доріг Камінь-Каширського району в сумі 2,3 мільйона гривень. Про це велася мова майже місяць тому. Але не знаємо як хто, та Район.Камінь-Каширський чомусь не помітив, щоб відтоді дорожники із запалом взялися до роботи. Принаймні стан доріг у нас не дуже то покращився.  

Зокрема водіям, яким доводиться їздити у напрямку села Пнівне, вже уривається терпець. Адже цей шлях, зокрема поблизу сіл Кримне, Брониця настільки розбитий, що їзда ним не лише викликає нецензурну лексику, а й суттєво б'є по кишені: після кількох «схоплених» вибоїн ходову авто слід ремонтувати.

Оцініть ями на дорозі Камінь-Каширський – Пнівне. Та запропонуйте увазі читачів Району.Камінь-Каширський фото шляхів, якими їздите ви. А, можливо, десь дорожники таки спрацювали на відмінно?




Читайте також «Передбачаються мільйонні видатки на ремонти доріг в районі»

Коментарі
12 Травня 2016, 22:26
Пригадайте, за кого проголосувало Пнівне та Брониця? За БПП-Солідарність - Суса, Пася ,Манукалиху та інших колишніх ригіаналів..Жріть тепер свій асфальт самі...
14 Травня 2016, 01:36
Проголосували за тих хто більше заплатив, а тепер будуть нити шо їм так погано. Продалися і мовчіть тепер. А доріг нам мабуть ще довго небачити. Якби при будівництві дороги не розкрали і не відмили бабло то можливо дорога булаб і до цього часу, але це не з нашою владою і людьми.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024