Піщане: сімейному дебоширу світить 3 роки позбавлення волі за опір працівнику поліції

12 Травня 2016, 15:00
1232 Джерело: zib.com.ua

У Камінь-Каширському районі 32-річний чоловік влаштував сімейний скандал. На місце події прибули працівники поліції. Під час припинення протиправних дій дебошир вчинив опір працівнику поліції. Поліцейські відкрили кримінальне провадження, – повідомляє Сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

Учора, 11 травня у післяобідню пору надійшло повідомлення до Камінь-Каширського відділу поліції про те, що в селі Піщане 32-річний чоловік дебоширить. На місце події виїхали працівники поліції. Під час припинення протиправних дій, правопорушник поводив себе агресивно та пошкодив форму старшому інспектору Камінь-Каширського відділу поліції.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром