На Рівненщині запрацював другий сайт мережі Район.in.ua

23 Липня 2018, 16:18
1277

Холдинг Cid Media Group розпочинає розвивати мережу гіперлокальних ЗМІ у Рівненській області.

Мережа сайтів Район.in.ua відкрила видання про життя Гощанського району - Район.Гоща

Стежити за новинами можна не тільки на сайті, а на офіційних сторінках видання у Facebook і Google+. Також варто підписатися на емейл-розсилку та пуш-повідомлення від Район.Гоща, щоб не пропускати важливих новин.

«Район.Гоща – другий сайт мережі rayon.in.ua у Рівненські області. Після того, як сайт Район.Острог показав гарні результати, ми вирішили розвивати мережу наших сайтів і у Рівненській області. Наразі ми маємо 20 сайтів. Плануємо розширювати мережу і надалі», – розповідає шеф-редактор CID MEDIA GROUP Ігор Денисевич.

Якщо бажаєте поділитися важливою інформацією телефонуйте за номером +30968335069, або пишіть на електронну скриньку [email protected].

Редакторкою новоствореного видання працюватиме Анастасія Кулініч.

Довідково:  у мережі Район.in.ua працює 19 видань: Район.Луцьк,Район.Рожище,Район.КовельРайон.Камінь-Каширський,  Район.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.Шацьк,  Район.Горохів,  Район.Володимир-ВолинськийРайон.ІваничіРайон.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара ВижівкаРайон.ТурійськРайон.Острог (Рівненська область) Район.Гоща.

У 2018 році у мережі Район.in.ua  запрацював діловий проект Бізнес.Район, який покликаний урізноманітнити тематику насамперед для нашої лояльної аудиторії, а також її розширити.

Коментарі
23 Липня 2018, 21:35
Добре, що розвиваються цифрові медіа, але погано те, що у мережі «район», котрі охоплюють глибинку і підтримуються звідти, мяко кажучи, середньої якості технічним обладнанням та інтернетом, мають неабиякі реаламні апетити. Особливо це стосується мобільної версії на іОS. Часто через цю причину нема бажання зайвий раз заглядати на сторінки цього ресурсу. Причина низької якості - банальна, це, скоріше всього, жадоба негайного надприбутку та відсутність конкурентів у цій ніші...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром