Безробітним Камінь-Каширщини розповіли, як не стати нелегальним трудовим мігрантом

24 Липня 2018, 20:22
2001

У Камінь-Каширському центрі зайнятості відбувся семінар, на якому говорили про запобігання нелегальній трудовій міграції.

В ході заходу обговорювали також  проблеми торгівлі людьми і дитячої праці, які на сьогоднішній день є достатньо актуальними для України, - інформують у Камінь-Каширській районній філії Волинського обласного центру зайнятості .

На семінар було запрошено заступника директора ─ начальника відділу Камінь-Каширського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Людмилу Соловей.

Так, реалії життя показують, що більшість наших співвітчизників здійснюють трудову діяльність за кордоном. Тож для учасників семінару розповіли про ризики, пов’язані з незаконною міграцією, новими формами та методами вербування, експлуатації людини, основні причини торгівлі людьми.

Поінформували безробітних про різноманітні організації, які можуть допомогти людині, яка потрапила у скрутну ситуацію за кордоном. А також закликали інтенсивніше шукати собі роботу в Україні.

Коментарі
25 Липня 2018, 12:54
&quot;А також закликали інтенсивніше шукати собі роботу в Україні.&quot; - ага , щас .. В Україні вони краще будуть безробітними і отримуватимуть субсидії , соціальні допомоги ,усякі виплати як малозабезпечені чи багатодітні , не сплачуючи податків ! І ніколи не підуть працювати навіть за 5-6 тисяч .<br/>Не маючи ніякої освіти , бо ж ні в школі ,ні далі вчитись НЕ ХОТІЛИ , але волатимуть :&quot;Чому держава нас не забезпечує роботою??&quot;
25 Липня 2018, 13:06
Дайте їм свій телефон для консультацій як не тільки уникнути &quot;як не стати нелегальним трудовим мігрантом&quot; але й отримати заробітну плату у тих місцях в яких стали легальними. Тут в К-Каширську не все гаразд, а тут розказують як не стати нелегальним мігрантом. Переважна більшість поляків у сто разів краще відносяться до будь-яких категорій працівника чи він легальний чи нелегальний, навіть уявіть собі реєструють Їх у цілком легальний спосіб. Чи може Камінь-Каширський похвалитися цим, легальними трудовими відносинами?
25 Липня 2018, 13:10
&quot;розповіли про ризики, пов’язані з незаконною міграцією, новими формами та методами вербування, експлуатації людини, &quot;: з площі міста щодень по два-три буси відправляються на заробітки. Ця кантора, що називається Центр Зайнятості хоч раз у кого запитала ччи хтось має ліцензію на трудовлаштування за кордоном, адже тільки ця кантора має усі підстави питатися тут в Камінь-Каширську. Ось з цього й почнемо про:&quot;як не стати нелегальним трудовим мігрантом&quot;.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024