Відсутність культури у камінь-каширців обурила місцевого фотографа

27 Липня 2018, 10:15
Бесідку закидали сміттям 4725 Джерело: Фото Андрія Куницького
Бесідку закидали сміттям

На околицях Каменя-Каширського, поблизу автодрому бесідку закидали сміттям.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Андрій Куницький.

 «Сьогодні з друзями вирішили випити по келиху пива, в бесідці біля автодрому. Жах був як побачили чистоту ту […] чому руки не повернуться прибрати за собою...!!!!», - висловив своє обурення місцевий фотограф.

Цю інформацію одразу почали коментувати користувачі соцмережі. Люди зауважили, що такий безлад та деградація продовжуватимуться, поки не почнуть карати за подібні дії

Наприклад, у Ковелі за викидання сміття у недозволених місцях мешканців штрафують. Як повідомляє Район.Ковель, цьогоріч адміністративна комісія при виконавчому комітеті Ковельської міської ради розглянула понад 100 протоколів.

 

2

 

 

 

Коментарі
27 Липня 2018, 14:30
Треба було запитати позаяк власника тієї "кошари" чому він не прибирає у тому місці після своїх клієнтів, а заодно спитався б про те пиво яке йому продали у тому місці на кшалт ліцензії на продажу слабоалкогольних напоїв.
27 Липня 2018, 16:36
Карати? Від кари буде культура? Абсурд. Культура-це інтегроване поняття, кожний компонент якого потребує його сприйняття людиною в процесі навчання та виховання. Позаяк -це проблема сім'ї, школи та умов діяльності дорослої людини. Щодо ліценції-це також елемент культури (підтримую Каменя). А ще тут наші алкогольні традиції, які передаються з покоління в покоління. Сутність їх коротко сформулював мені один старий камінський алкоголік: "Отдыхать-водку пить".
27 Липня 2018, 17:16
«Камінь» тулить окремі слова, котрих нахапався останнім часом, вдосконалюючи свій епістолярний жанр на сайті, зокрема, «позаяк, на кшалт» тощо за принципом «сідло на корові». Це про форму. А щодо змісту, то ситуація у нього не краща. Можливо біля «кошари» нема смітника, то справа інша, але й це не означає, що той хто збудував тут стіл <br/>і лавки, має подбати про ще й про кльозет доя півасиколюбів. Куницький має рацію, нема культури та розуму у сучасної молоді. <br/>PS: Андрію нині не до культури, померла його родичка, директорка школи-гімназії. Нехай спочиває з Богом небіжка...
27 Липня 2018, 18:03
&quot;Куницький має рацію, нема культури та розуму у сучасної молоді. &quot;<br/>Чому ви вважаєте, що це залишила після себе молодь? я проживаю на території аеродрому, тому часто прохожу повз бесідки, і молодь я там бачу дуже рідко, найчастіше старші чоловіки, які сидять там до ночі. <br/>Та і до чого тут власник бесідки? Людина змайструвала, хотіла як краще, щоб людям було де посидіти. А прибиральниками після людей ніхто не наймався!
27 Липня 2018, 19:05
Якщо є власник цієї кошари - то хай або прибирає цей срач або хай закриває щоб не срали
27 Липня 2018, 19:57
Зроби ти що небудь в житі майбуть незробив собачоі будки тільки одна критика нормальна людина після себе прибере сама
27 Липня 2018, 20:30
Ага ,ця засрана забігайлівка - точно як собача будка )) Побудували біля якогось магазіна ,продають пиво і чіпси і думають що вже панами стали ))<br/>Або навчіть свою алкашну клієнтуру культури або приберіть самі
27 Липня 2018, 21:54
&quot;ситуація у нього не краща.&quot;: звичайно у мене не краща або навіть гірша оскільки у мене немає подібної кошари це раз, немає навіть місця з якого продають пивасик це два. В загальному у мене немає громадських місць до якого могли б причетні громадяни та давати розгорнутий аналіз чому у мене не краще але гірше. Тому про ті місця які знаходяться за власним парканом думаю не гоже обговорювати оскільки ми живемо, думається у різноваріантному суспільстві до чого тут:&quot;ситуація у нього не краща&quot;.
27 Липня 2018, 22:08
як обрид цей Камінь, забаньте його, гидить по топіках, видно, що &quot;туман 18-й&quot;.
28 Липня 2018, 02:47
Як я знаю з достовірних джерел то пиво напроти теї кошарипродають з під прилавка...
28 Липня 2018, 03:40
Я не знаю чия ця кошара, і власника кошари мабуть немає, збудували для людей, але де пожерли - срати не треба!!!!
28 Липня 2018, 04:01
я принципово з пластика пивко та горівку не п'ю, а під столом переважно пластикові стакани після водяри валяються
28 Липня 2018, 15:14
Коли пішла така рука то принципово, таких кошар по Камінь-Каширську чимало і усі стараються продавати з під прилавка заборонене питво, економлячи на податкових платежах. Але ж усім подавай чисте місто, прибрані вулиці та порядок на вулицях. А ось МЕр то той взагалі говорить про те, що немає грошей на децентралізацію й тому Ми залишаємося буквально в минулому столітті й мусимо таким чином кормити вчорашніх наших нуворишів які прийшовши до влади розводять перед нами руками - мовляв немає грошей немає децентралізації, розвитку самоврядування. То хто ж таким чином винуватий що у Нас немає грошей в бюджеті? Влада, податкова чи Ми самі котрі вибарають таких людей які нічого не бажають працювати задля загального суспільного блага. Поки не прийде у наше місто Закон та порядок до кожного з нас і в тому числі Їх до того часу Ми будемо кликати дарувальників то з Луцька то з Києва, з Євросоюзу. Це від нашого малолітства, пора вже стати дорослими та взяти на себе повноту відповідальності за наше майутнє.
28 Липня 2018, 16:18
Так самі вибрали таку владу!
29 Липня 2018, 01:42
Камінь влучно назвав такі ригалівки кошарами. Мабуть одним із перших кошарників був Солов&quot;янчик, який в &quot;Нікосі&quot; (нинішній &quot;Наш край&quot;) наробив перегородками обор, де алкоголізувалися камінські чоловяги. До числа перших належала кошара, яку тримав колишній вчитель малювання, що прикрасив її вусатими козаками (там, де нині &quot;Мясна лавка&quot;). Доволі стара кошара біля колишньої сільгосптехніки, там колись завше крутився такий чорнявий чоловічок, що тримав Єндрієвича сестру. Доволі довго милувала око вільховими обаполами кошара в на-півдороги до автовокзалу, нині її обшили обрізними дошками і там банально п'ють шмурдяк камінські страждальці.
29 Липня 2018, 21:11
Кошара в Камінь-Каширську ... це сильне слово воно інтепритується минулим часом але не забуваймо що Камінь-Каширський виріс разом із цим словом. Як би наприклад хтось назвав цим словом свій ресторан в К-Каширську то я цю людину поважав би за стиль. Кошара зовсім не образливе слово. Навпаки має вигідне продовження. Яке? Іншим разом розкажемо але воно потребує глибокого розуміння,часу та підтримки навколишніх сільських поселень.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024