Стоянка біля адміністрації заборонена

17 Травня 2016, 11:50
2292

Щороку кількість автомобілів на дорогах району збільшується і це в деякій мірі стає проблемою. Адже, наприклад, в місті уже не завжди вистачає місця для паркування. Особливо у святкові та базарні дні.

Автомобілів стільки, що вони зупиняються та паркуються навіть у заборонених місцях. Як от, приміром, біля адміністрації.

Тут щодня, а особливо зранку, коли батьки підвозять до школи своїх дітей, створюється скупчення в деякій мірі навіть небезпечне. Пам’ятається свого часу директор НВК №1 Людмила Тішкова просила журналістів звернути увагу на це.

Відтак звернули увагу на це і правоохоронці.
Віднедавна вони тут щодня стоять та поки що нагадують:

— Відповідно до правил дорожнього руху стоянка в цьому місці не дозволяється. Тобто ближче 10 м від пішохідного переходу з обох боків і стоянка, і зупинка заборонені.


До речі, трохи далі від перехрестя та пішохідного переходу тут встановлений знак «Стоянка заборонена». Його, як зазначили поліцейські, невдовзі перенесуть трохи ближче до перехрестя. Так, що б у зону його дії потрапляло і те місце, де наші водії звикли паркуватися.


Зона дії знака  від місця встановлення до найближчого перехрестя за ним. Зазначимо також, що дія знака не переривається в місцях виїзду з прилеглих до дороги територій і в місцях перехрещення (прилягання) з польовими, лісовими та іншими дорогами без покриття, перед якими не встановлено знаки пріоритету.

Коментарі
31 Травня 2016, 01:37
<p>А не за...ли?.В центрі скоро не буде місця де прилепити машину.</p>
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024