Нарешті ремонтують дорогу

17 Травня 2016, 19:43
2556

Сьогодні, 17 травня, дорожники розпочали ремонтні роботи на трасі Камінь-Каширський – Пнівне

Чи то так наша публікація «Дороги немає. Є ями» про розбиту дорогу в цьому напрямку та фото повпливали на дорожників, чи то нарешті кошти з’явилися, але перші ями вже замостили асфальтом.

Ура! Можуть кричати автомобілісти. На вулиці Воля в райцентрі, починаючи приблизно від перехрестя з вулицею Ватутіна, працівники Камінь-Каширської дорожньої дільниці (раніше райавтодор) серйозно та відповідально взялися ремонтувати розбитий шлях. Район.Камінь-Каширський зафіксував, як залучивши всю необхідну спецтехніку, дорожники ліквідовували ями.

Робота кипить.





На місці події нам вдалося застати і їхнього керівника  начальника Камінь-Каширської дорожньої дільниці філії "Старовижівського автодору" Василя Остапука. На питання, скільки кілометрів планують відремонтувати, він, зокрема, зауважив, що працюватимуть до тих пір, поки вистачить матеріалів.

 -- Щоб відремонтувати всю трасу від Каменя-Каширського до села Пнівне потрібно приблизно 300 тонн асфальту. Вартість самих матеріалів на це становитиме близько 300 тисяч гривень. Але ми сподіваємося, що розпочату справу доведемо до кінця. Бітум, відсів нам обіцяли підвозити вчасно, -- конкретизував Василь Корнилович.

Головний дорожник району звернув увагу також ще й на те, що цього літа вони планують нарешті зробити вулицю Ватутіна у Камені-Каширському.

Як ми повідомляли раніше на її ремонт передбачено більше 5 мільйонів гривень.


Тож шлях Камінь-Каширський – Пнівне, який водії почали називати «дорогою екстремалів», сподіваємося, вже невдовзі набуде належного вигляду.

Цікаво, скільки часу протримається відремонтоване дорожнє покриття?

Коментарі
25 Червня 2016, 13:49
Спосіб у який ремонтують дорог це приблизно так як капітальний ремонт, що по вулиці Шевченка навпроти МВС, сьогодні-завтра її вже мають попідремонтувати. ТОму ті методи та стиль якими вони ремонтуються це скоріше всього таж сама корупційна складова коли є гроші і їх неодмінно мають вкрасти. Наважливій компонент ремонту цих доріг є бітум, якщо відсів не з економиш і не вкрадеш через те, що є відповідна технологія то бітум ніхто не зможе дослідити скільки ж його туди пішло, а тому на цьому можна і з економити. Крім того шановні пан Василь Корнилович не є головним дорожником району оскільки головний на жаль сьогодні сидить в Старій Вижві якщо не помиляємося.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024