Камінь-Каширщина: назвали кількість безробітних у районі

01 Серпня 2018, 16:07
У Камені-Каширському обговорили виконання Програми зайнятості населення району 2073
У Камені-Каширському обговорили виконання Програми зайнятості населення району

У понеділок, 30 липня, на апаратній нараді у РДА обговорили виконання Програми зайнятості населення району.

Про це на своєму сайті повідомляє Камінь-Каширська райдержадміністрація

Під час засідання заслухали директора районної філії Волинського обласного центру зайнятості Лілії Дзямко. Вона наголосила на успішності застосування інноваційних методів роботи.

За її словами, станом на перше липня в центрі перебуває на обліку 232 безробітних,  190 з яких отримують грошову допомогу. Також одна особа отримала одноразову виплату для організації підприємницької діяльності.

Загалом жителям Камінь-Каширщини районною службою зайнятості надано понад дві з половиною тисячі профорієнтаційних послуг.

Нагадаємо, другого серпня , з 9.00 до 11.00 год. відбудеться «пряма телефонна» лінія з директором  центру зайнятості Лілією Мефодіївною Дзямко. Охочі можуть поставити будь-які питання щодо працевлаштування

 

 

 

Коментарі
01 Серпня 2018, 21:23
"наголосила на успішності застосування інноваційних методів роботи.": які тут інновації? Як застосовувалися десять років тому так і застосовуються. Потім за цей період кілька "інновацій" вже навіть і не застосовуються оце і вся успішність Центру зайнятості. Але якщо згадати слова Прем"єр-Міністра про те, що він не буде кормити безробітних то уся Ваша інноваціія до одного місця. Краще скажіть за показниками районного Пенсійного фонду скільки безробітних або іншої категорії громадян отримали роботу по відношенню з минулим місяцем або цим місяцем минулого року.
02 Серпня 2018, 12:31
Аби лиш спихнути безробітного правдами й неправдами недарма роботодавці не хочуть мати з ними діло
03 Серпня 2018, 20:11
Не ускладнюйте прості речі. Інновація -це те, чого ще не було.
04 Серпня 2018, 00:43
"Інновація -це те, чого ще не було" я про те саме, якщо десять років підряд роблять те саме згідно закону то про яку інновацію тут йдеться мова.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром