Стобихівка: виявили жінку з дитиною ромської національності без документів

02 Серпня 2018, 11:55
5343

У Стобихівській сільській раді виявили жінку ромської національності, яка не мала будь-яких посвідчуючих документів та не зареєструвала свою дитину.

Про це Район.Камінь-Каширський повідомляє начальник Камінь-Каширського районного відділу ДРАЦС Ірина Чоп.

«З метою належного захисту прав і свобод громадян ромської національності, їх правової обізнаності працівники Камінь-Каширського РВ ДРАЦС Головного ТУЮ у Волинській області та секретарі сільських рад району в рамках проекту "Я МАЮ ПРАВО" проводять правороз’яснювальну роботу. Таким чином на території Стобихівської сільради нам вдалося виявити жінку з 10-місячною дитиною без відповідних документів, -- розповідає Ірина Степанівна.

Тож жінці надали відповідну правову допомогу і вона отримала посвідчуючи документи її як громадянки України. Вже після цього провели державну реєстрацію народження її дитини.

 

Коментарі
02 Серпня 2018, 17:48
А на хіба циганам це все треба? щоб отримувати з наших податків соціальну допомогу на дітей ,жити за ці гроші ? а потім цих дітей послати жебрати ???
03 Серпня 2018, 04:50
Мінюст роздасть листівки мають право, але не вказують за обовязок утримувати сімю та дитину, а які з них аліменти нехай держава виплачує з тих хто працює. Циганам в падло податки сплачувати, вони самі податкова.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром