Камінь-Каширщина: дітям воїнів АТО вручили костюми та вишиванки

07 Серпня 2018, 10:30
Камінь-Каширщина: дітям воїнів АТО вручили костюми та вишиванки 2445
Камінь-Каширщина: дітям воїнів АТО вручили костюми та вишиванки

На Волині організували благодійну акцію, покликану привернути увагу до родин загиблих в АТО та військовослужбовців, котрі отримали поранення на східних рубежах держави.

Інформують на сайті Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Тому 6 серпня керівницво Камінь-Каширської райдержадміністрації відвідало сім’ї загиблих учасників АТО та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук спільно із фахівцями управління соціального захисту населення вручили їхнім діткам костюми та вишиванки.

 

Без перебільшення, усі діти люблять, коли їм дарують подарунки. Дуже важливо, що такі благодійні акції сьогодні підтримує соціально-відповідальний бізнес. Адже завдяки таким заходам задовольняються, у першу чергу, соціальні потреби дітей: турбота, увага, спілкування. Вони є значимими в житті кожного, – говорить Валерій Дунайчук.

Як повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації, швейне підприємство «Фабрика моди «Лілус» запропонувала для волинських хлопчиків 309 класичних костюмів. Натомість, приватне акціонерне товариство «Едельвіка» зголосилося надати 226 вишиванок для дівчаток. Камінь-Каширщині в свою чергу відправили подарунки 13-ти представникам молодого покоління.



 

18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром