"Пливи! Їдь! Біжи! Перемагай!": жителів району запрошує Polissia Challenge Cup

12 Серпня 2018, 13:00
«Пливи! Їдь! Біжи! Перемагай!: жителів району запрошує Polissia Challenge Cup 1474
«Пливи! Їдь! Біжи! Перемагай!: жителів району запрошує Polissia Challenge Cup

26 серпня на Волині вдруге стартують змагання з триатлону Polissia Challenge Cup.

Інформують на сторінці Polissia Challenge Cup у Facebook.

Традиційний маршрут змагань пролягає від озера Сомин (с. Сомин, Турійського району) до села Смідин Старовижівського району. Дистанція - 27 кілометрів. Учасники, від 18 до 65 років, повинні подолати заплив на 1 кілометр, 20 кілометрів велогонки та 6 кілометрів кросу, змагаючись за Кубок, а також призовий фонд у 90 000 гривень. Реєстрація охочих триває до 15 серпня.

"На цьому шляху ви зануритесь в первозданну поліську природу, подолаєте непрості випробування та відчуєте шалений драйв, який дарує лише такий цікавий автентичний маршрут. Разом із пристрастю до цього виду спорту, ми також пропагуємо незліченні туристичні стежки Полісся, які насправді варті того, аби їх відкрив для себе кожен мандрівник. Озера та ліси Волині будуть не тільки цікавими перешкодами на шляху спортсменів, але і дозволять відчути усю красу та неповторність місцевої природи", - пишуть на офіційному сайті Polissia Challenge Cup.

Challenge  це виклик! Виклик своїй силі духу,незламності та, звісно, фізичній формі. Та чи прийме його бодай хтось з Каменя-Каширського? Всі деталі та умови реєстрації на офіційному сайті Polissia Challenge Cup.

Маршрут змагання
Маршрут змагання

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39