Назвали, хто балотуватиметься від УКРОПУ в нардепи на 23-му окрузі

27 Травня 2016, 16:59
1793

Партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» в окрузі № 23 у Волинській області від партії висунула депутатку облради Ірину Констанкевич.

Відповідне рішення було ухвалене на 8-му з’їзді УКРОПу 27 травня в Києві, участь у якому взяв 41 делегат, повідомляють на партійному сайті.

Нагадаємо, що проміжні вибори до Верховної Ради України відбудуться 17 липня 2016 року.

У партії підкреслили, що у всіх округах віддавали перевагу місцевим висуванцям.

«Ми провели консультацiї з обласними організаціями i погодили їхні пропозицiї. Це ваше рiшення і наша спільна відповідальність», – звернувся до делегатів Тарас Батенко, обраний головою політради УКРОПу 13 травня.

Довідково:

Ірина Констанкевич (висунута кандидатом по округу № 23) народилася 1965 року в м. Львові, проживає в Луцьку. Закінчила філологічний факультет КНУ імені Т. Шевченка. Доктор філологічних наук. Завідувачка кафедри української літератури Волинського державного університету ім. Лесі Українки (з 2013 р. Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки). Заступник голови правління БФ «Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», депутат Волинської обласної ради від УКРОПу.

Коментарі
27 Травня 2016, 21:33
Схоже, що Беня злив цей округ на користь ПОПа в рамках деКУМунізації Корбана. Відтак поважна доктор філології мусть зіграти роль технічного кандидата в депутати до ВР, за одне пропіаривши свою персону. Шансів "заболтати" своєю освіченістю поліщуків пані Ірина не має...Не той запит тепер у людей!
28 Травня 2016, 02:57
О, Стерх,навіщо так відразу узагалювати?Світ зараз досить непередбачуваний,тому всяке може статись.Я можу сказати,що Ірина Олександрівна достойний кандидат,чудова людина,щирий патріот.В неї дуже цікаві лекції,весь СНУ її дуже поважають.
28 Травня 2016, 02:58
О, Стерх,навіщо так відразу узагальнювати?Світ зараз досить непередбачуваний,тому всяке може статись.Я можу сказати,що Ірина Олександрівна достойний кандидат,чудова людина,щирий патріот.В неї дуже цікаві лекції,весь СНУ її дуже поважають.
28 Травня 2016, 12:28
Я не сумніваюсь в професіоналізмі, людській порядності пані Ірини, оскільки не володію якоюсь негативною інформацією щодо її особистості. Знаю тільки одне, що нині довели освіту до такого рівня профанації, молодій людині на селі стидно, якщо у неї вдома у куферку не валяється одного чи два дипломи про вищу освіту. А вже викладачу вищої школи негоже якось ходити без вчених звань і наукових ступенів, хіба що вже зовсім у людини нема грошей на їх купівлю чи не збирає данини зі студентів на іспитах. Про висоту маразму при пріснопам'ятному табачному міністру освіти свідчить і сама назва університету - Східноєвропейський. Мовляв, має вплив на розвиток освіти і науки у цілій східній Європі і ніяк не менше. Але, як кажуть, нема на те ради, якщо країною правили проФФесори, що прославились не тільки у східній Європі, але й у цілому світі. Я би симпатизував доктору філології, якби вона ратувала за повернення університету назву Волинський і зменшення кількості ВНЗ в Україні щонайменше на третину чи й більше. Нам варто повернутися до вищої освіти, яка готує фахівців, а не продає дипломи...
28 Травня 2016, 13:08
P.S. до коментаря о 09:28. Я не відношу "очеп'ятку" у назві статті, яку ми обговорюємо " Назвали, хто балотуватиметься від УРОПУ ...", на рахунок прогалин в освіті редакторів цього сайту, позаяк і сам буває сплутаю ті ґудзички на клаві, особливо, коли приходиться кляцати на айфоні))) Та й саму абре УРОП можна розшифровувати на всі лади, аби лиш було почуття гумору...))
28 Травня 2016, 13:41
Та хай хоч хтось, аби не черговий Єрємєєв.
28 Травня 2016, 14:46
Що значить - хоч хтось? У вищій законодавчій владі від округу має бути гідний представник від поліщуків, який вболіватиме за інтереси громади і держави. Який би не віддавав за бабло клапті української землі з каналами від Білого озера сябрам, котрий би зупинив експорт "дров" діловою деревиною в Європу за демпінговими цінами(а різниця в кишеню), дбав би не тільки про вирівнювання ціни газу до світового рівня, але й думав про паралельне підняття зарплат до цього ж виміру. "Хай хоч хтось....", аби не попередник, даруйте, - це психологія раба. Хіба майже 65 тисячне населення району не має поміж себе притомної особистості, яка б принаймні не брала участі у розкраданні бюджету? Навіть цього буде достатньо на перших початках, аби призупинити роздирання живцем держави. Пропозиція від Тараса Батенка, який в останні роки очолював «Магістральні нафтопроводи «Дружба» ПАТ «Укртранснафта», тобто був вмонтований в олігархічний клан Коломойського, висунути кандидатом у депутати, увага, " заступника голови правління БФ «Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом»," вже націлена на збереження олігархії. Тепер будь-який Фонд олігарха чи його представника - це такі собі майже легальні гроші для досягнення цієї мети і заступник голови правління цього Фонду добре обізнаний з його внутрішніми "тонкощами". Варто шукати кандидата поміж своїх поліщуків, які нехай і не мають гучних і блискучих "обгорток", але проявили себе вдумливими, сміливими патріотами держави Україна!
28 Травня 2016, 15:04
А хто знає,де Ізя пропав?
28 Травня 2016, 15:08
Можливо реінкарнував в якусь кошерну рибку? )) Вам про це нічого невідомо? )))
29 Травня 2016, 01:13
Якщо його хтось знайде,я пиво поставлю.
29 Травня 2016, 11:43
Хочу пива, але не зовсім розумію про якого Ізю запитують?
29 Травня 2016, 15:23
Ваші перли мають якесь відношення до теми статті, чи аби пукнути?
29 Травня 2016, 18:04
Во, во і я про те саме.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024